• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Marčelo gost emisije IMPULS
Impuls
MTVTV

Marčelo gost emisije IMPULS

Objavljeno 09.11.2015. 10:30h Izvor slike: Promo / MTV
Ove srede vas emisija Impuls vodi u Milano, italijanski grad koji je pre dve nedelje bio muzički centar sveta i domaćin MTV EMA dodele nagrada. Pored vrhunskih izvođača, vatrenih fanova i Novaka Đokovića, jedan od gostiju ove ceremonije bio je i Marko Šelić Marčelo .

Poznati pisac i muzičar ove godine je bio nominovan za MTV Best Adria Act nagradu. Ovo zvanje, nažalost, nije osvojio, ali je ipak otišao u Milano gde se sastao sa Naidom i bio njen gost u emisiji Impuls, koju premijerno možete da pogledate u sredu u 21:00 na MTV kanalu.

Ova godina je bez sumnje bila veoma značajna za Marčela. Proslavio je 12 godina karijere uz najbolju moguću žurku - najveći solistički koncert u karijeri! Tada je Marčelu, pored njegovog pratećeg benda Napeti kvintet, podršku pružio i bend Elemental. U septembru je stigla nominacija za prestižnu MTV nagradu, obeležio je  godinu dana od objaljivanja poslednjeg knjigo-albuma „Napet šou“, a takođe je učestvovao u dokumentarnom filmu „Stani na put“ koji govori o nastanku regionalne hip hop scene.

Kao jedan od predstavnika Bassivity ekipe, Marčelo sa brojnim kolegama iz hrvatskog Blackouta i bosanskog FM Jama u ovom filmu priča kako je sve počelo pre nekih 20-ak godina, kako je tekao proces stvaranja i širenja ovog muzičkog pokreta.

Na nedavno održanom 60. Beogradskom sajmu knjiga Marčelo je predstavljao knjigoalbum „Napet šou“, reizdanje prvog romana iz 2008. „Zajedno sami“ i izdanja strip redakcije Veselog četvrtka u kojoj radi.

Pored svih ovih obaveza jedina stvar za koju Marčelo nikako nema vremena je sujeta. Kako se rešio te „boljke“ koja često prati i svađa muzičare, kako funkcioniše njegova deset godina duga saradnja sa bendom, i zašto je bitno da svi zajedno odlučuju, ali da se uvek zna „čija je zadnja“ za svaki aspekt saznaćete u novom izdanju Impulsa.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Relja Reksona Milanković gost emisije Impuls

Davne ’96. u Beogradu je samo mala grupa ljudi slušala hip hop muziku. Ljubitelji ovog muzičkog pravca su se držali zajedno i furali su drugačiji, prepoznatljiv fazon. Za neke je to bila samo prolazna faza, ali za neke, poput Relje Reksone Milankovića, to je bio način života.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: