• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Najbolje od Impulsa u 2015. godini, 2. deo
MTVTV

Najbolje od Impulsa u 2015. godini, 2. deo

Objavljeno 03.01.2016. 08:00h Izvor slike: MTV Promo
U prvom izdanju emisije Impuls u novoj 2016. godini još jednom ćemo se osvrnuti na razgovore koja je Naida vodila sa brojnim gostima sa kojima se se sastala u svim većim gradovima regiona, a i šire.

U Muzeju suvremene umetnosti u Zagrebu, najprepoznatljivije lice benda Elemental - Mirela Priselac Remi, pričala je za MTV šta se u društvu i državi promenilo u poslednjih destak godine, koliko je prošlo od izlaska njihovog singla „Iz dana u dan“.

Nakon dve godine pauze, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka, se vratio u Sarajevo i održao koncert za pamćenje. To je bio odličan razlog da se ekipa Impulsa nađe sa Edom i porazgovara o mnogim temama. Između ostalog Edo je razjasnio koliko ima istine da kada probaš roštilj na Bliskom istoku zaboraviš na ćevape. Takođe je otkrio šta voli kod izrelske kunjinje i po čemu se ona razlikuje od balkanskih specijaliteta i šta zamera ljudima iz naših krajeva kada je hrana u pitanju.

Mladi glumac Aleksandar Radojičić, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Montevideo, Bog te video“ i „Bićemo prvaci sveta“, nakon predstavljanja u voditeljskom poslu u emisiji „X Factor Adria“ predstavio se i regionalnoj publici MTV-a u Impulsu. Radojičić je u Impulsu govorio i o svojoj najdražoj životnoj ulozi – ulozi oca ali ujedno i najvećem strahu i želji da bude „najbolji tata na svetu“.

Zlatan Hajlovac, publici poznatiji kao Kontra, najmlađi je član Fm Jam kolektiva, sa samo 25 godina već je vlasnik najboljeg albuma u BiH u 2014. godini. Pogledajte kako ovaj hip hop umetnik za emisiju Impuls objasnio stanje na regionalnoj sceni.

Momci iz benda Dubioza kolektiv su otkrili zašto su im Skype, Viber i dobra internet veza najbitniji elementi u privatnom životu, a takođe ćete saznati i njihov plan do kada će se baviti muzikom i koliko povratničkih turneja planiraju. Iako poznati po britkim, duhovitim i društveno angažovanim tekstovima, Dubioza je, po njihovim rečima, vlasnik jednog ultimativnog ljubavnog hita, a o kojoj se tačno pesmi radi saznaćete u sredu u 21:00!

Jedan od najharizmatičnijih umetnika sa regionalne muzičke scene, Darko Rundek, nastupao je sa svojim Cargo orkestrom širom celog sveta, poklanjao se sa pozornica svih veličina publici najrazličitijih nacionalnosti, a pesme je snimao po najvećim i najbolje opremljenim studijima u Los Anđelesu i drugim svetskim metropolama. Međutim, kada je došlo vreme za poslednji album, povukli su se na malo mesto na ostrvu Brač i tamo su stvorili „Mostove“. Kao i do sada, i na nasledniku „Plavog aviona“ se nalaze pesme koje imaju dublji, skriveni podtekst koji donosi neko mistično značenje. A koje, saznaćete u Impulsu.

I glumac Bane Trifunović je bio Naidin gost. U prijateljskom razgovoru su se dotakli brojnih tema, kako poslovnih tako i društveno značajnih. Bane je ispričao kako se kako se od glumca postaje producent i reditelj, zbog čega je film „Odumiranje“ tako poučan, zašto je on odlučio da ne ode iz zemlje i želeo da napravi “omaž ljudima sa sela“.

Marko Šelić Marčelo i Naida su iskoristili boravak u Milanu tokom održavanja MTV EMA dodele nagrada da prošetaju po italijanskom gradu i porazgovaraju o veoma važnoj godini za njega. U 2015. Marčelo je proslavio 12 godina karijere uz najveći solistički koncert u karijeri, obeležio je  godinu dana od objavljianja poslednjeg knjigo-albuma „Napet šou“, a takođe je učestvovao u dokumentarnom filmu „Stani na put“ koji govori o nastanku regionalne hip hop scene.

Pogledajte najzanimljivije delove razgovora u specijalnom izdanju emisije Impuls u sredu u 21:00 na MTV kanalu.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Najbolje iz Impulsa u 2015. godini

U prvom od dva novogodišnja specijala emisije Impuls podsetićemo vas na najzanimljivije delove razgovora koje je Naida vodila sa brojnim muzičarima koje je u 2015. godinu ugostila.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: