• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / IMPULS

Nermin Puškar gost emisije IMPULS
Impuls
MTVTV

Nermin Puškar gost emisije IMPULS

Objavljeno 19.01.2016. 11:40h Izvor slike: MTV Promo
Bosanskohercegovački muzičar Nermin Puškar , poznatiji kao Puško, poslednjih osam godina živi i radi u Sloveniji. Frontmen nekada popularne grupe „Knock Out“ letos je sa producentom Mahirom Sarihodžićem snimio dva nova singla, čime je otvorio novo poglavlje za ploču. Ekipa emisije Impuls se sastala sa Nerminom u Ljubljani i snimila zanimljiv intervju, koji možete da pogledate u sredu u 21 čas na MTV kanalu.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, mnoge je to navelo da pomisle da se Nermin povukao sa scene. Međutim, to je daleko od istine. On se aktivno bavi onim što najbolje radi, a to je muzika. Marljivo je stvarao pesme za druge izvođače, komponuje, svira u bendu „Dobr Joke“, sa kojim često nastupa, a uspeva da pronađe i vremena za sebe i polako pripremi novi materijal.

Foto: MTV Promo

Kakvu emociju nosi iz perioda kada je bend „Knock Out“ bio veliki na regionalnoj sceni, koliko uživa u romantičnoj slovenačkoj prestonici koja ga još uvek oduševi svojom lepotom u kojoj i dalje pronađe delove grada koji ga nateraju da uzme telefon i uslika ih? Nermin će gledaocim Impulsa ispričati i kako je došlo do saradnje sa Tonijem Cetinskim na pesmi „Sigurni“ i kako je to uticalo na dalji tok njegove karijere.

Saznaćete zašto se još uvek nije usudio da stvara na slovenačkom jeziku, koji je album poslednji preslušao i s kojim kolegama muzičarima bi voleo da sarađuje u budućnosti.

Nermin Puškar o regionalnoj muzičkoj sceni u novoj epizodi emisije #IMPULS sa Naida Kundurović! Pogledajte tizer! --->>

Posted by MTV Serbia on Sunday, 17 January 2016

Pogledajte emisiju Impuls na MTV kanalu u sredu u 21:00 i razgovor sa Nerminom Puškarom, i saznajte novosti i iz sveta muzike, šoubiza i stanje na listi MTV Domaćica.

IMPULS

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Bend Siddharta gost emisije IMPULS

Emisija Impuls posetila je Ljubljanu kako bi ugostila Janija Hacea i Primoža Benka, članove jednog od najvećih regionalnih sastava - slovenačke Siddharte.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: