• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Relja Reksona Milanković gost emisije Impuls
MTVTV

Relja Reksona Milanković gost emisije Impuls

Objavljeno 02.11.2015. 13:25h Izvor slike: MTV Promo
Davne ’96. u Beogradu je samo mala grupa ljudi slušala hip hop muziku. Ljubitelji ovog muzičkog pravca su se držali zajedno i furali su drugačiji, prepoznatljiv fazon. Za neke je to bila samo prolazna faza, ali za neke, poput Relje Reksone Milankovića , to je bio način života.

Stvaranjem, izvođenjem i izdavanjem hip hop muzike Relja se bavi skoro 20 godina. Kako su izgledali njegovi počeci, o nastanku Bassivityja, grupi V.I.P., nastupima sa 50 Centom,  saradnji sa Strukom na aktuelnom albumu „Totalna kontrola“ i o dokumentarnom muzikčkom filmu „Stani na put“  čućete direktno od Relje ove srede od 21:00 na MTV kanalu u emisiji „Impuls“.

Prvi projekat beogradskog hip hopera bio je Crni Protokol, a onda je udružio snage sa Ivanom Jovićem Ikcem sa kojim je formirao kultni sastav V.I.P. Tako je ranih 2000-ih ovaj dvojac postavio temelje hip hop scene u Srbiji. Njihov debi album „Ekipa stigla“ prodat je u čak 15.000 primeraka i ujedno je bio prvo izdanje Bassivityja. Od početka svog postojanja ova izdavačka kuća okupila razne afirmisane repere kao što su Struka, Shorty, Marčelo i drugi, ali je bila i platforma za nove, manje poznate izvođače.

Reksona je posebno ponosan na dva nastupa uz popularnog američkog repera 50 Centa, prvi put pred njegov koncert u Beogradskoj areni 2006. godine pred više od 25.000 ljudi, i drugi put tri godine kasnije u hali Pionir, takođe u Beogradu.

Među poslednjim Reljinim projektima su album „Totalna kontrola“ koji je uradio sa kolegom Strukom, i učesće na dokumentarnom muzičkom filmu „Stani na put“ koji govori o nastanku i razvoju regionalne hip hop scene.

O svemu ovome u opuštenoj atmosferi razgovarali su Naida i Relja u novom studiju Bassivityja na vrhu zgrade odakle se pružao prelepi pogled na Beograd...

IMPULS NA MTV KANALU

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Koliko je važno biti u toku sa stvarima i ima li još uvek mesta za vinil pita se Relja Milankovic Reksona u novom izdanju emisije #IMPULS koji gledamo u sredu u 21h! Voditeljka je Naida Kundurović, a do emisije gledamo još jedan tizer! ->>

Posted by MTV Serbia on Sunday, 1 November 2015

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Branislav Trifunović gost emisije Impuls

Zašto je predstava „Beton mahala“ zabranjena u Novom Pazaru, kako je bilo odrastati u glumačkoj porodici Trifunović a potom studirati glumu u Novom Sadu, zašto glumci u Srbiji sve češće postaju producenti i kakav će biti film o Piksiju na kome radi s Milošem Pušićem, saznaćete u sredu od 21h na MTV-u od Branislava Trifunovića, gosta emisije Impuls.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: