• Sada Top 20
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Geordie Shore 14 #1409
  • Još kasnije 21.50H Geordie Shore 14 #1410

MTVTV / Just Tattoo Of Us

Just Tattoo Of Us
MTVTV

Just Tattoo Of Us

Objavljeno 31.03.2017. 16:20h Izvor slike: MTV Promo
Koliko ste spremni da verujete vama dragoj osobi? Ultimativni test poverenja startuje na MTV kanalu od u nedelju, 16. aprila u 22:10, u emisiji Just Tattoo Of Us.

Nekada su tetovaže nosili samo robovi, robijaši ili članovi bandi. Zatim su one postale oličenje bunta, a u poslednjih par decenija situacija se prilično preokrenula.

Danas tetovaže predstavljaju trend kome retko ko odoleva. Neko odabiru prave šare kojom će ocrtati svoje telo posveti puno vremena, a oni hrabriji (ili luđi?) ne razmišljaju previše ili uopšte.

Upravo na toj ideji se zasniva nova MTV-jeva emisija Just Tattoo Of Us. Svake nedelje parovi, prijatelji, članovi porodice i poznate ličnosti staviće na test prijateljstvo i poverenje jer će pristati da jedni drugima osmisle tetovaže.

Naravno, postoji jedna začkoljica, a to je da će dizajn crteža prvi put videti kada već bude na njihovoj koži.

U svakoj epizodi, koje će voditi poznate MTV face Charlotte Crosby i Stephen Bear, po tri para će pokazati svu svoju kreativnost i umeće u izražavanju ljubavi, prijateljstva ili potpuno bizarnih poruka kroz crtež koji će onda vrsni tattoo majstori istetovirati na kožu njihovog dečka/devojke, rođaka ili prijatelja.

Spremite se za šok, nevericu i puno okasnelog kajanja koje ništa neće promeniti. Jer kada je tetovaža face Donalda Trumpa na leđima “mala maca” u poređenju sa ostalim crtežima, onda vam je jasno da je ovo emisija koju ne želite da propustite!

P: nedelja, 16.04.  @ 22:10

R: četvrtak @ 21:00 i subota @ 21:20

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: