• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / MTV Essentials

MTV Essentials: Dance Collaborations
MTV Essentials
MTVTV

MTV Essentials: Dance Collaborations

Objavljeno 11.12.2014. 15:00h
MTV Essentials: Dance Collaborations je ultimativna plejlista najboljih dance saradnji. Dvadeset dve sjajne stvari nekih od najvećih DJ-eva i muzičara očekuju vas na kanalu MTV - razgibajte se i spremite se da izvedete vaše najbolje plesne korake!

U dva sata ispunjenih isključivo ultimatnim plesnim hitovima očekuju vas Avicii i Nicky Romero, David Guetta uz Akona i Ne-Yoa, Rudimental i Elle Eyre, Pitbull i Christina Aguilera, Calvin HarrisEllie Goulding u "I Need Your Love", Lana Del Rey i Cedric Gervais u remiksu Lanine letnje himne "Summertime Sadness", moćne devojke Icona Pop i Charli XCX sa "I Love It"... Naravno, tu su nezaobilazni Daft Punk i Pharrell, Robin Thicke i Kendrick Lamar u "Give It 2 U", kao i sjajne saradnje Labrintha i Tinie Tempaha, Naughty Boya sa Sam Smithom, britanskih momaka iz dua Disclosure sa Alune George u klupskom hitu "White Noise", Rihanna i Calvin Harris, Avicii i "Wake Me Up" koji je uradio u saradnji sa Aloe Blaccom, David Guetta uz talentovanu Siu u pesmi "Titanium" i još mnogo mnogo drugih veselih dance himni.

Sve to pogledajte i poslušajte u emisiji MTV Essentials: Dance Collaborations - samo na na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Essentials: Ultimativna lista muzike iz filmova

Novo izdanje MTV Essentials donosi esencijalnu plejlistu sačinjenu od sjajnih pesama i spotova iz 20 filmskih blokbastera. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: