• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / MTV Essentials

MTV Essentials: Kings vs Queens of Pop
MTVTV

MTV Essentials: Kings vs Queens of Pop

Objavljeno 23.12.2014. 15:00h
Novo izdanje emisije MTV Essentials donosi bitku Kraljeva i Kraljica pop muzike. U petak 26. decembra od 19:10 očekuju vas dva sata pop ekskluzive, kroz nadmetanje najvećih imena muzike.

Na vama je da odlučite da li ste uz Kraljeve ili Kraljice, a MTV Essentials vam predstavlja 22 esencijalne pesme koje će vam izbor dodatno otežati.

Čućete najveće hitove Robbie Williamsa i Adele, Katy Perry, Bruno Marsa, Britney Spears, Justin Timberlakea, Beyonce, Pink, Olly Mursa i Cheryl Cole, The Wanted i Rihanne, Maroon 5 i Christine Aguilere, Lady Gage, Ushera, Jennifer Lopez i benda One Direction.

Naravno, među Pop kraljevstvom naći će se i nekoliko pop mladunaca, budućih kraljeva i kraljica, a o kome se tačno radi saznajte u MTV Essentials: Kings vs. Queens of Pop u petak, 26. decembra od 19:10.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Essentials: Dance Collaborations

MTV Essentials: Dance Collaborations je ultimativna plejlista najboljih dance saradnji. Dvadeset dve sjajne stvari nekih od najvećih DJ-eva i muzičara očekuju vas na kanalu MTV - razgibajte se i spremite se da izvedete vaše najbolje plesne korake!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: