• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / MTV Essentials

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift
Justin Bieber
MTVTV

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift

Objavljeno 18.09.2015. 07:00h
Nova epizoda serijala MTV Essentials vam predstavlja tri muzička kolosa koja će se naći u spektakularnom pop nadmetanju epskih razmera - petkom od 19:30, samo na kanalu MTV!

Voditeljka Lilah Parsons spovešće vas ovog petka od 19:30 kroz dvočasovno nadmetanje Velike Britanije, Kanade i Amerike  - bilo da ste fan momaka iz 1D, Justina Biebera ili popularne Swifty, zagarantovana vam je 21 esencijalna pesma ove tri superzvezde.

Za početak ćete čuti i videti tri pesme sa početka karijere svakog od ovih umetnika, a zatim slede njihove saradnje  i pesme koje su trebale da završe na prvim mestima top lista, ali im je ta čast iz raznih razloga okrutno uskraćena. Nakon toga uslediće serija od tri prelepe ljubavne pesme koje predstavljaju One Direction, Justin Bieber i Taylor Swift, pa trojac pesama u kojima ćete zaista uživati, a sve su mega-platinasti hitovi na tržištu SAD.

Za kraj su ostavljeni video snimci najboljih momenata sa nastupa koji pokazuju koliko su posvećeni njihovi fanovi - bilo da ste Belieber, Swiftie ili Directioner, ove pesme i nastupi bi trebalo da vas i te kako zadive. Konačno, poslednja tri spota koja ćete videti su imala preko 100 miliona pregleda na Internetu, a vi ih gledate u emisiji MTV Essentials - samo na kanalu MTV!

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift, petak, 18. septembar u 19:20 i subota 19. septembar u 19:50 - samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Essentials: Beyonce vs Nicki Minaj vs Iggy Azalea

U čijem ste vi timu? Predstavljate li Bey Hive ili Barbze? Ili možda Azaleance?

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: