• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / MTV Essentials

MTV Essentials: This Is Love
MTV Essentials
MTVTV

MTV Essentials: This Is Love

Objavljeno 23.10.2014. 11:30h
Stiže ultimatna lista ljubavnih pesama! Petak, 24. oktobar u 19:20 - samo na kanalu MTV!

Serijal MTV Essentials vam ovog petka u 19:10 predstavlja 20 sjajnih ljubavnih pesama velikih svetskih zvezda. Ali to nisu tek samo obične sentimentalne pesme. Ima tu svega - od ljubavi boy bandova, preko ljubavi za koju se vredi boriti, do sjajnih nastupa uživo.. Ova lista je kreirana posebno za sve golupčiće slomljenih srca, emotivce i romantike.

Očekuje vas obilje dobre muzike: will.i.am i Eva Simons u "This Is Love", Florence and the Machine sa obradom dance klasika "You've Got the Love", One Direction i "Gotta Be You". Tu su još i Sean Paul, Pink i Lily Allen udružene u vrlo modernom i iskrenom pogledu na ljubavnu pesmu "True Love", mega hit Rudimentala i Johna Newmana "Feel the Love" i nezaobilazni Justin Bieber i "As Long As You Love Me". U dva sata emisije staće još i moćna balada "Wrecking Ball" Miley Cyrus, Calvin Harris i Ellie Goulding kao divan par u spotu "I Need Your Love", a kad smo već kod lepih parova tu su jedinstveni Beyonce i Jay Z u "Crazy In Love". Ovakva lista ne bi bila potpuna bez talentovanog Toma Odella, Justina Timberlakea, Adele, Bruno Marsa i Rihanne... Šta više možete da poželite u jednoj ljubavnoj plejlisti?

MTV Essentials: This Is Love, petak, 24. oktobar u 19:20 - samo na kanalu MTV!

Repriza: subota 19:50

Komentari

MickoHoran93
MickoHoran93
25.10.2014 12:22
One Direction

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Essentials: US vs UK Rock

U novom izdanju emisije MTV Essentials pogledajte esencijalnu plejlistu epskih rock and roll razmera, kroz nadmetanje najboljih američkih i britanskih bendova.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: