• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

MTVTV / MTV Express

MTV Express: Nouvelle Vague
MTVTV

MTV Express: Nouvelle Vague

Objavljeno 14.12.2009. 00:45h

SVAKA DRUGA SREDA U 20:00 2 0

Posle rasprodatih koncerata u regionu, najpoznatiji svetski cover bend, francuski sastav Nouvelle Vague, održao je mini koncert i za MTV. Jedno sasvim obično prohladno nedeljno popodne u Beogradu prekinuto je iznenadnim mini akustičnom koncertom koji su Nouvelle Vague održali u jednom kafiću u centru Beograda, par sati pre svog drugog rasprodatog koncerta u ovom gradu...

Nouvelle Vague se smatraju jednim od najpoznatijih svetskih cover bendova koji svoj repertoar nalazi u novom talasu 70-ih i 80-ih godina prošlog veka i pretače ga u melanholičnu jazzy-bossa nova varijantu, koja pesmama daje jednu potpuno novu i izazovnu dimenziju. A, da to rade savršeno, potvrđuju i autori samih pesama - od Depeche Mode, preko The Cure i Billy Idola do članova The Clash, koji nisu krili oduševljenje nastalim obradama.

Ove godine su izdali i treći album pod nazivom "NV 3" u kojem na obradama pesama koriste i elemente reggae i američke country muzike.

Pored te inovacije, na ovom albumu imaju i goste kao što su: Martin Gore iz Depeche Mode, Ian Mecculloch iz Echo and the Bunnymen ali i mnogi drugi.

Da bi ste otkrili šta su odabrali za publiku regionalnog MTV-ja, pogledajte MTV Express koji će biti emitovan u sredu, 16. decembra u 20:00h!

U MTV Expressu ćete svake druge srede doživeti jedinstvene, brze, i pre svega spontane i intimne muzičke trenutke koje ćete pamtiti zauvek! 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Express: Superhiks

Ove nedelje regionalnoj publici predstaviće se makedosnki sastav Superhiks - bend koji je ove godine bio u trci za najboljeg regionalnog MTV izvođača, u ekskluzivnom izvođenju pesama u potpuno drugačijim aranžmanima, samo na kanalu MTV!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: