• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / MTV premijera

Dvostruka MTV Premijera: Detour i Hulahoop
MTVTV

Dvostruka MTV Premijera: Detour i Hulahoop

Objavljeno 09.07.2015. 12:50h Izvor slike: Detour/Hulahoop
Ovog ponedeljka MTV Premijera vredi dvostruko! Svoje spotove tačno u 20 časova premijerno će  predstaviti hrvatska petorka Detour , za pesmu „ Ujutro “,  ali i prošlogodišnji pobednici Jelen Demo Festa – sastav Hulahoop za pesmu „ Drippin Magic “.

Ujutro' na jednostavan način govori o čaroliji jutra kao sinonim novog početka, i o uvijek istoj neizvjesnosti i pitanju 'što nosi novi dan?', ali s pozitivnom i motivacijskom porukom.'  Skladba se u glazbenom smislu dodiruje bossa nove, što se najviše čita u ritam sekciji pjesme i sjajnom solu na trubi Andreja Jakuše, naglašene je plesne ritmike, optimistična I idealna je za topliji vremenski period godine, reči su s kojima nas je autor pesme i aranžmana Nenad Borgudan pre nekih mesec dana uveo u novi singl cenjene electro acoutic pop grupe Detour.

“Ujutro” je osmi zvanični singl s njihovog trećeg albuma “A što ak ja” koji je dobio Porina. Ova pesma je prema reakcijama publike lepršava, lagana I letnja pesma koja će biti još jedan koncertni adut same grupe koja je postala prepoznatljiva i vrlo popularna među poklonicima kvalitetnog savremenog elektro akustičnog pop zvuka.

Za razliku od dosadašnjih spotova ovog puta Detour po prvi put pokazuju svoju privatnu stranu života, u ovom na neki način vrlo personalizovanom videu j gdje su otvorili vrata svojih domova, i “ugostili” i neke sebi bliske ljude iz života.

Hulahoop je veseli slovenački sastav, inače prošlogodišnji pobednik takmičenja Jelen Demo Fest, koji je za nagradu dobio snimanje i vrhunsku MTV produkciju spota upravo za pesmu “Drippin Magic”.

Njihov prvenac nosi naziv "The Best Of" i u potpunosti odražava lucidnost ovih mladih muzičara. Za režiju i fotografiju spota zadužen je Vladan Janković, reditelj koji poslednjih nekoliko godina kreirao inventivne spotove za pobednike Jelen Demo fest.

On je veoma zadovoljan materijalom, glumcima Vojkom i Urškom kojima je ovo bio prvi put, ali i celom ekipom koja je realizovala spot sastava Hulahoop za pesmu „Drippin Magic“.

MTV Premijera – ponedeljak 13. jul u 20 časova na MTV kanalu i MTV.rs

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Hladno pivo i "Firma"

Jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova, Hladno pivo, u okviru MTV Premijere predstaviće svoj novi spot za pesmu „Firma“ u ponedeljak 6. jula u 20 sati.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: