• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Edo Maajka i "Ojojoj"
Edo Maajka
MTVTV

MTV Premijera: Edo Maajka i "Ojojoj"

Objavljeno 09.04.2016. 08:00h Izvor slike: MTV Premijera Promo Edo Maajka/Ojojoj
Dugo ga nije bilo s novitetima, ali samo u par meseci, stigla je već druga pesma Eda Maajke, kojom najavljuje novo muzičko poglavlje. Spot za pesmu „Ojojoj“ premijerno je prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova.

U januaru je pesmom „No pasaran“ najavio da su pripreme za novi album u toku, a sada singlom „Ojojoj“ to potvrđuje i nagoveštava kakav stil, zvuk i teme će dominirati na albumu.

Novo izdanje, radnog naziva „Glavatar VII“, najavljen je za oktobar ove godine i pratiće ga koncertne promocije širom regiona, dok je Edo trenutno najviše fokusiran na svoju novu pesmu – „Ojojoj“.

„Kad mi je Koolade pustio ovaj beat, moja privatna mantra Ojojoj je konačno izletjela van i uspjeli smo uraditi jako zanimljivu pjesmu“, opisuje Edo i dodaje: "Ojojoj su riječi i melodija koju dugi dio života potiho izgovaram kao utjehu, kada mi se desi nešto s čim sam nezadovoljan, povrijeđen, kad sam na gubitku… S druge strane, primijetio sam da taj način nošenja sa životom zna prerasti u užitak – biti žrtvom. Ne pričamo tu o financijskoj neimaštini, socijalnim, niti zdravstvenim problemima, ovo o čemu pričam je neovisno o statusu, to je mentalni sklop koji je istreniran u svemu vidjeti problem.“

MTV Premijera Promo Edo Maajka/Ojojoj

Fotografija: MTV Premijera Promo Edo Maajka/Ojojoj

Pesma „Ojojoj“ nastala je u zagrebačkom Studiju Morris, koji takođe preuzima ulogu Edovog izdavača novog albuma, a oba singla sa novog albuma nastala su na Kooladeov beat.

„Beat na kojem repam je izvrstan, spor i mračan, čistokrvni klupski beat na koji se može repat milion tema. Dohvatio sam se tu i hejterizma, pljuvanja svakog uspjeha i svega nepoznatog, pljuvanje svega sto je drukčije. Ovo je vrijeme trovača. Primijetio sam puno trovača, na ulici, na socijalnim mrežama pogotovo, ljudi koji te jednostavno zatruju u samo pet minuta razgovora, sposobni da ti sjebu cijeli dan u tri srka kave", objašnjava Edo.

Temu pesme odlično prati spot za koji su zaslužni reditelj Dario Lonjak i producent Velimir Grgić, koji je s Edom takođe odgovaran i za scenario spota.

Spot je sniman u Zagrebu, a u njemu se, osim Eda, pojavljuju javnosti nepoznata lica koja Edo pronašao putem svog Facebooka.

Inače, Edova Facebook zajednica trenutno broji više od 230 hiljada fanova, pa su se dobrovoljni glumci za potrebe snimanja spota brzo pronašli.

MTV Premijera Promo Edo Maajka/Ojojoj

Fotografija: MTV Premijera Promo Edo Maajka/Ojojoj

Za kraj, Edo dodaje: „Refren mi je najdraži dio ove pjesme - Nikom nije ko meni, niko ne pati vako slatko, kad je drugima super meni je onakoooo… - tu vidim često sebe i mnoge naraštaje odrasle na takvom pristupu, vidim svog oca koji skoro nikad nije zadovoljan, mislim da bi i sedmica na lotu za takve bila također izvor nevjerojatnih problema"

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Ničim izazvan i „Odlaziš?“

Na MTV kanalu smo imali priliku da pogledamo novi spot benda Ničim izazvan za pesmu „Odlaziš?“ u okviru MTV premijere.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: