• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Atheist Rap i Frau Casio
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Atheist Rap i Frau Casio

Objavljeno 25.02.2017. 09:15h Izvor slike: Foto: Gabriel Radatović/Atheist Rap, Marcella Zanki/Frau Casio - Mama
Najnoviji spotovi novosadske pank-rok grupe Atheist Rap za pesmu „Robija“ i Frau Casio za „Mama“ premijerno su prikazani u ponedeljak u 20h na MTV kanalu.

„Robija“ je četvrti spot grupe Atheista sa poslednjeg albuma „Uberlauf“ koji je objavljen u izdanju „Lampshade media“ u digitalnom formatu i na disku, dok ga je na vinilu objavila zagrebačka „PDV records“. U novom videu, čiju produkciju potpisuje „Illegal production“, pojavljuju se mladi novosadski glumci Lazar Tomić, Milica Grujičić, Ivana Janošev, Igor Greksa kao i dvojca gitarista benda Radule i Zoki.

Atheist Rap je tokom prethodnih godina jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, samo tokom prošle 2016. godine nastupili su javno 52 puta. Pored učešća na brojnim letnjim festivalima vredi izdvojiti njihov jesenji “Survival tour” tokom kog su odsvirali 12 koncerata u Austriji, Nemačkoj i Češkoj. Krajem marta bend će nastaviti svoje koncertne aktivnosti.

Novi singl Frau Casio je nastao u saradnji s Nemanjom Rančićem, aka Decayem, talentovanim producentom, poklonikom dark techno/ electro klupske muzike.

Foto: Marko Cerketa/Frau Casio - Mama

Foto: Marko Cerketa/Frau Casio - Mama

„Glavna zvijezda spota je mladi plesac i glumac Tibor Smit. Hipnotizirao nas je svojim suludim, natripanim pokretima. Čovek je od gume i fantastično prezentuje temu pesme,“ rekla je Ida Prester.

Spot je režirala nagrađivana rediteljka Marcella Zanki, koja potpisuje i ostale spotove Frau Casio – „Mlada“ i „U tvojoj glavi“. Spot snimao Nemanja Knežević, dok je art direktor i kostimograf Marko Cerketa.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Meritas i The Bangcocks

Dva nova spota premijerno su prikazana u ponedeljak na MTV kanalu! The Bangcocks predstavili su svoj novi video za pesmu „Nema predaje“, a Meritas video za pesmu „Ova ljubav“!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: