• Sada Alternative Nation
  • Sledeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Billy Andol i Luce
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Billy Andol i Luce

Objavljeno 13.04.2017. 17:40h Izvor slike: Billy Andol Promo / Vedran Dolenčić / Menart Promo
Sarajevska četvorka poznata pod imenom Billy Andol i telentovana pevačica Luce predstavila je u ponedeljak u okviru MTV Premijere svoje nove spotove.

Billy Andol su uradili video za pesmu „Indija“ sa njihovog aktuelnog, trećeg studijskog albuma „Linije“. „Mislimo da ostajemo vjerni svom zvuku i bilo je zaista zabavno snimati ovaj spot. Nadamo se da će ljudi uživati kako u videu tako i u muzici“ – rekli su iz sastava Billy Andol.

Pesma “Bar još tren” je novi Lucin singl koji otkriva njenu vedriju stranu, a autorski ga potpisuje s Vinkom Ergotićem, dok je za aranžman zaslužan Mark Mrakovčić.

“Pjesma “Bar još tren” govori o situacijama i odnosima gdje budućnost nije izgledna, ali sadašnjost je lijepa i poruka pjesme je da uživamo u trenutku bez obzira koliko će trajati. Spot je režirala Ema Giunio, a kroz njega smo htjeli naglasiti ljepotu jednostavnosti svakodnevnih trenutaka i uživanja u njima,” pojasnila je Luce.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: The Frajle i Jelena Radan

Ženski akustični kvartet The Frajle i Jelena Radan premijerno su predstavile svoje nove spotove za pesme „Ljubav na dar“ i “Nismo više isti ko prije” u okviru MTV premijere.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: