• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Boa i Nola
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Boa i Nola

Objavljeno 12.01.2017. 14:45h Izvor slike: Aquarius records/Nola i Menart Promo Boa
Zagrebački art rockeri BOA lansirali su novu verziju svog hita sa kultnog albuma „Ritam strasti“, nazvanu jednostavno „Ljudožder 2017“, dok je pulska grupa Nola predstavila novi singl i spot „Sve bi bilo lakše da je ljeto“.

Oba video ostvarenja premijerno ste gledali na MTV kanalu! Nova obrada pesme „Ljudožder“ donosi žešći, dinamičniji zvuk od originala nastalog 1982. godine, a njena tema aktuelna je danas u najmanje istoj meri kao i pre tri i po decenije.

„Pjesma govori o ljudima koji ne prežu ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve. Takvi ljudožderi često i dođu do visina kojim streme, no uvijek se prije ili kasnije pojavi mlađi i jači ljudožder. Svi ostali samo su žrtve i usputni obrok“, objašnjavaju članovi benda kontekst samih stihova i dodaju kako su se na snimanje novog „Ljudoždera“ odlučili videvši da pesma nailazi na odličan prijem publike na koncertima.

Menart Promo/BOA

Foto: Menart Promo/BOA

Moderni aranžman pesme prati i spot čiju režiju i montažu potpisuje Juraj Špoljar, a u snimanju su mu se pridružili Dino Žaja i Hrvoje Zubović.

„Ljudožder 2017“ odlična je najava za veliki jubilarni koncert koji BOA povodom 35 godina od objave svoja prva dva albuma priprema u Tvornici kulture. Podsećamo, koncert je na rasporedu 25. marta, a ulaznice po ceni od 60 kn u pretprodaji mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Entrio ili ONLINE.

Nakon uspešnih singlova „Moj svet“ i „Negdje između“ pulska grupa Nola u ovim hladnim danima predstavila je novi singl i spot „Sve bi bilo lakše da je ljeto“. Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić, kreativna okosnica grupe, zajedno su još jednom potpisali sjajan tekst, u kojem prizivaju letnje dane.

Aquarius records Promo/Nola

Foto: Aquarius records Promo/Nola

Uprkos zimskom ugođaju, aranžman pesme je lepršav i poletan, a atmosfera zaigrana i optimistična. Sa idejom da dočaraju takav senzibilitet, Nola se ovaj put uputila u Sisak, a u novom muzičkom spotu, koji je režirala Marijana Četković, dominiraju vedute Starog mosta i šetnice uz Kupu.

Mistična maglovita atmosfera grada, koji kao da je utonuo u zimski san, suprotstavljena je nasmešenoj i pozitivnoj Gabi koja nas poziva da ne brinemo jer leto je tu i skriva se u našim osećajima.

„Iako zima ima svoje draži, više volim ljeto. Sve bi bilo lakše samo da je ljeto, hodala bih bosa i kosu bi mi počešljao val, obukla bih sunce, umila se morem ", kazala je Gabi.

Novim singlom Nola ujedno najavljuje i dugoočekivani, novi studijski album koji stiže na proleće.
 

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: MaraQYa i "Zavisan od tebe"

U ponedeljak, 9. januara, stigla nam je nova MTV Premijera - spot za pesmu "Zavisan od tebe" benda MaraQYa koji ima novog pevača Marka Vlahovića.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: