• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: E-Play i Thomas March & We'll be naked collective
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: E-Play i Thomas March & We'll be naked collective

Objavljeno 16.12.2016. 15:05h Izvor slike: E Play promo/Nebojša Babić i Thomas March/Tadej Mulej
Spot za novi singl „Da budemo samo dobro” benda E-Play ugledao je svetlost dana u okviru MTV Premijere na MTV kanalu. 

Drugi spot koji je premijerno prikazan na MTV kanalu pripada slovenačkom muzičaru Thomasu Marchu & We'll Be Naked Collective, za pesmu "So Simple (Erotic Pop)".

Sastav E-play započeo je rad na svom petom studijskom albumu. Produkcijska palica ovoga puta pripala je producentu Voji Aralici.

"Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju. Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugacije. Ideju smo dugo osmišljali i proces pripreme je bio veoma važan, dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Pokušali smo da audio emociju prenesemo na platno i to nam je pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo, koji je svojim posebnim i veoma emotivnim igranjem doprineo pesmi. Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da su se trud i smrzavanje definitivno isplatili. Video rad potpisuje Milan Radojičić sa kojim već duže vreme savršeno sarađujemo", objasnila je Maja Cvetković.

E Play - promo iz spota/Danilo Mataruga

Foto: E Play - promo iz spota/Danilo Mataruga

E-play najavljuje novi album za 2017. godinu, a prvi singl kao najava novog albuma je upravo pesma "Da budemo samo dobro".

Thomas March stvara na javnoj muzičkoj sceni poslednje tri godine. U svojim projektima/kolektivima okuplja razne muzičare, video producente, plesače, pa čak i slučajne prolaznike kako bi učestvovali u njima.
"So Simple", zvučno i vizualno, predstavlja poslednju liniju trougla koji je započet pesmama "Love Refugee" i "Why You Keep Saying?". I u ovom ostvarenju se Thomas na svojstven način poigrava sa vremenom i prostorom, a o pesmi kaže da predstavlja čistu ljubav i potpuno poverenje i prepuštanje.

YouTube Printscreen/Thomas March & We'll be naked collective

Video je nastao u tandemu sa Tadejem Mulejem iz fotografskog studija Piqant, kao i uz pomoć brojnih Tomaževih prijatelja i poznanika. Na snimanju spota je učestvovalo 18 parova, a u fokusu je jedan jedini poljubac u kojem se skriva cela večnost, upakovana u 3 minute i 30 sekundi.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Škrtice i Marko Louis feat. Tanu Saxena

Psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se dešava oko nas i u nama – ovo je opis benda Škrtice, koji su premijerno na MTV kanalu, predstavile novi spot za pesmu „Zaborava nema“. Pored njih, novo video ostvarenje prikazao je i Marko Stojanović Louis za singl „Pada noć“, na kojem gostuje pevačica Tanu Saxena.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: