• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Lena Kovačević i "Pick Up"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Lena Kovačević i "Pick Up"

Objavljeno 23.09.2016. 17:50h Izvor slike: Andreja Damjanović/Lena Kovačević
Pevačica i kompozitorka Lena Kovačević objavila je svoju prvu pesmu u pop-dens žanru, namenjenu regionu i spot za ovu pesmu premijerno je prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova!

U potpuno novom svetlu, Lena se predstavlja kao kantautor i kompozitor  pesme „Pick Up“ i prvi put objavljuje singl na engleskom jeziku, uz podršku regionalne izdavačke kuće MENART, Sony Music licence za područje ex-Yu.

Producent singla „Pick Up“ je zvezda među američkim producentima Godfrey Diamond, koji je tokom svoje uspešne karijere radio sa poznatim muzičarima i grupama kao što su  Gloria Gaynor, Luther Vandross, Lou Reed, Aerosmith i drugi... Gitaru je na snimku odsvirao Carlos Alomar, koji u svom opusu ima saradnje sa takvim muzičkim veličinama kao što su David Bowie i Alicia Keys.

U numeri “Pick Up”, Lenin senzibilitet dolazi do punog izražaja u dance pop aranžmanu. Ovaj singl je ujedno i prava prilika da publika regiona bolje upozna Lenu i njene pesme, pa je upravo zato premijera spota novog singla zakazana na MTV kanalu kako bi bila istovremena i sinhronizovana na svim ex-YU teritorijama.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Sassja i "Ništa"

Nakon nastupa na prestižnom Uprising Reggae Festivalu u Slovačkoj i radnog leta, Sassja predstavlja novi spot za singl – „Ništa“. Ovo je prvi zvanični singl s novog albuma koji je već u pripremi.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: