• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: MaraQYa i "Zavisan od tebe"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: MaraQYa i "Zavisan od tebe"

Objavljeno 06.01.2017. 13:45h Izvor slike: MaraQYa Promo
U ponedeljak, 9. januara, stigla nam je nova MTV Premijera - spot za pesmu "Zavisan od tebe" benda MaraQYa koji ima novog pevača Marka Vlahovića.

Nakon duže pauze, bend MaraQYa se vratio sa novim pevačem i novim autorskim pesmama "Živim kako hoću" i "Zavisan od tebe".

Andrej Martinović potpisuje kompoziciju i tekst za "Zavisan od tebe", na aranžmanu je sarađivao sa Milošem Stanojevićem, dok je za produkciju bio zadužen Marko Louis.

Bend je napravio spot za ovu pesmu koji je premijernoprikazan na MTV kanalu u okviru MTV Premijere.

U novim pesmama MaraQYa zadržava svoj pravac, ali sa malo promenjenim senzibilitetom koju donosi pre svega frontmen Marko Vlahović, kao i novi članovi benda Ivan Radivojević na trubi, saksofonista Ognjen Gotovčević i bubnjar Dušan Damjanović.

Od svog osnivanja 2008. godine, ovaj beogradski bend je izdao dva albuma - “Savršen Dan” (2010) i “Soul i Biber” (2015).

Pravac muzike koji sviraju je soul, neo soul, R&B, funk, hip hop. Sa pesmom “Luda je” nekoliko nedelja su bili prvi na popularnoj Jelen top listi, sa pesmom “Govor tela” prvi na MTV Domaćici, a sa pesmama “U mojoj sobi mrak”, “Kada te vidim”, “Stay Down” našli su se među prvih pet na istim listama. Od svog nastanka sarađuju sa rep izvođačima među kojima su Struka, Bege Fank, Toni Zen i Gru. Na mesto Marka Louisa, prvobitnog pevača benda, 2015. dolazi Marko Vlahović.

Fotografije u tekstu: MaraQYa Promo

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Park "Agape" i Massimo "1000 ljudi"

Prvi spotovi koje  ste premijerno pogledali u novoj 2017. godini, naravno u okviru MTV Premijere pripadaju beogradskom bendu Park za singl "Agape" i Massimu, koji su predstavili video za numeru "1000 ljudi".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: