• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Maria B i „Determination“
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Maria B i „Determination“

Objavljeno 14.10.2016. 14:30h Izvor slike: Maja Kovijanić / Marija B Promo
MTV Premijera u ponedeljak u 20 časova donela je novi video spot pevačice Marie B za singl „Determination“.

Autori muzike su DJ i producent Regis, iz DJ organizacije Mystic Stylez (BG) i Maria B. Pesma je žanrovski najbliža EDM bass muzici. Maria B je takođe i autorka teksta, a za mix i master se pobrinuo Jan Magdevski.

Determination je energijom, a prvenstveno time što je “based on a true story”, podstakla drugare iz studija Košnica da kreiraju spot. Konstruisali su raketu i jednu univerzalnu, slatkasto-gorku metaforu o svima nama koji se odlučno borimo u nastojanjima da nađemo tragove svog života. Inteligentnog života. Priču o tome da je najjača gravitacija ono što želiš. Ali i da se želje i maštanja ne ostvaruju tek tako. Ostvaruju se namere. Hvala svima čije su namere učvrstile moju da završim i izdam ovu pesmu, kao i ostale koje ubrzo slede. Misija se nastavlja! Stay tuned!“ – Maria B.

Maria B se na MTV Adria prvi put pojavila sa singlom „Misbehave“, sa kojim je došla do druge pozicije na top listi „Domaćica“.

Prepoznatljiva je i po saradnji sa bendom Who See, Noyzom i Dedom, sa kojima je snimila hit singl „Bar- Bari“ i „Regeton Montenegro“ za njihov album „Krš i drača“. 

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Ničim Izazvan i Stereo Banana

Novim singlom i videom "Daleki kraj", bend Ničim izazvan najavljuje novi, zreliji zvuk, dok niški hip hop duo Stereo Banana na šaljiv način prikazuju kako bi izgledala srpska verzija “Trainspottinga” u videu "Nemoj da znojiš tehniku".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: