• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Meritas i The Bangcocks
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Meritas i The Bangcocks

Objavljeno 17.02.2017. 16:20h Izvor slike: Menart Promo/Mare Milin/The Bangcock Promo/YouTube Printscreen
Dva nova spota premijerno su prikazana u ponedeljak na MTV kanalu! The Bangcocks predstavili su svoj novi video za pesmu „Nema predaje“, a Meritas video za pesmu „Ova ljubav“!

Pogledajte brutalni spot beogradske rok grupe The Bangcocks za pesmu “Nema predaje” u kojem najpoznatiji srpski bokser, Marko Nikolić, uči rokere pameti u opasnom boks meču.

Uporedo sa novim materijalom benda, izlazi i spot za prvu pesmu na albumu, „Nema predaje“. Video je izuzetno realističan i brutalno prikazuje njihovu beskompromisnu filozofiju borbe za rokenrol. U spotu pored najpoznatijeg srpskog boksera Marka Nikolića, učestvuju i poznati rok muzičari Goran Biševac Biške - frontmen grupe Pero Defformero, i gitarista beogradskog sastava Dža ili Bu, Vladan Vasiljević.

Foto: YouTube Printscreen

Kako izgleda kada bokseri i muzičari dele pravdu, pogledajte u novom spotu The Bangcocks.

Nakon uspešnog singla „Pričaj mi“, „Ova ljubav“ je pesma koju Meritas predstavljaju kao drugi singl s njihovog novog albuma u nastajanju. U ovoj numeri se prepoznaje njihov rukopis, melodiočnost i gradiranje.

Pesma je postavljena u novo okruženje, u napetost koju stvara elektricitet aranžmanskih rešenja - i nemirno je i mirno u isto vreme, i setno i vedro... Tako je to skoro uvek kod njih, takve ih (pre)poznajemo i volimo...

Foto: Menart Promo / Mare Milin

Kreativna ekipa je i ovaj put ista - producenti Jura Ferina i Pavle Miholjević, aranžman potpisuju Anita Valo, Jura i Pavle, a stihove Ines Prajo.

„Dok stvaramo, tražimo izazov, nešto što će razbuditi uzbuđenje koje kroz stvaranje osjećamo i to posebno u trenutku kad znamo da smo ipak otišli tamo gdje još nismo bili...“  izjavili su članovi benda Meritas.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Ljubičice & Sajsi MC i Svemir

Ljubičice i Sajsi MC snimili su singl po imenu „Bombonice“, koji će, kako kažu, redefinisati vaše shvatanje muzike. Grupa Svemir predstavila je spot za pesmu „Snijeg“, a oba spota premijerno ste gledali na MTV kanalu u okviru MTV Premijere.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: