• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Mile Kekin i Eleven
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Mile Kekin i Eleven

Objavljeno 26.05.2017. 13:55h Izvor slike: Menart Promo/Roberto Pavic/Lampshade Media Promo
Novi spotovi Mileta Kekina, frontmena kultnog benda Hladno pivo, za singl „Reno 4“ i šabačkog benda Eleven, koji su ekranizovali pesmu „Užurbana gomila“, premijerno su prikazani ovog ponedeljka u 20h na MTV kanalu.

Mile Kekin je hrabro zakoračio u solo vode i predstavlja spot za “Reno 4”, autobiografsku pesmu koja govori o o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov. „Reno 4“  je ujedno i prvi singl sa Miletovog prvog solo albumu koji bi trebalo da izađe krajem ove godine.

“Spot koji prati Reno 4 u stopu sniman je u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentirana  glavna protagonistica Ana Šišmanović. Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj puta u drugom planu. Kulenović je više  pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija.

Mile Kekin / Menart Promo/ foto: Roberto Pavić

Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora.”

Goran Kulenović je bio zadužen za režiju spota, Slaven Jekauc je bio producent i majstor roštilja, a Ivan Zadro je potpisan kao snimatelj i direktor fotografije. Natalija Primorac se pobrinula za šminku, Borko Balen za rekvizite, dok je Vedran Ciprijanović-Cipra direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

Drugi spot koji je premijerno prikazan u okviru MTV Premijere pripada grupi Eleven, koja predstavlja novi singl i spot za pesmu „Užurbana gomila“. To je drugi po redu singl-spot šabačkog sastava sa njihovog predstojećeg albuma pod nazivom „Reči koje nešto znače“,  koji će biti objavljen posredstvom izdavačke kuće Lampshade Media.

Foto: Lampshade

Audio produkcija je rađena u Zagrebu. Producent je Igor Pauk koji je radio i predhodno Eleven EP izdanje pod nazivom „Randevu“.

Video spot je snimljen u Cirihu od strane studenata filmske umetnosti. Glavnu režiju i realizaciju potpisuje Cyrill Oberholzer čiji se video materijal i ranije pojavljivao u spotu za pesmu „Poslednji put“.  Ovim putem mu se bend zahvaljuje na kreativnom pristupu, talentu kao i na nesebičnoj podršci.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: IrieFM i „Putevi“

U novoj MTV Premijeri imali smo priliku da pogledamo novi spot sastava irieFM za numeru „Putevi“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: