• Sada Geordie Shore 14 #1402
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1403
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Spring Break With Grandad #103

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Neverne Bebe i Daniel Kajmakoski i "Još se nadam"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Neverne Bebe i Daniel Kajmakoski i "Još se nadam"

Objavljeno 17.03.2017. 13:10h Izvor slike: YouTube Printscreen/Još se nadam
Četvrti singl sa aktuelnog albuma “Priča o nama” benda Neverne bebe je duet sa jednom od najmlađih pevačkih zvezda regiona i nosiocem MTV nagrade, Danielom Kajmakoskim.

“Još se nadam” je ekranizacija moderne pop pesme mediteranskog tipa, emotivni prikaz ljubavne priče o nadanju i prolaznosti. Spot je urađen u visokom standardu video produkcije koju bend godinama drži, a kako zvuči i izgleda ovaj zanimljivi duet premijerno ste videli na MTV kanalu.

Pored Daniela Kajmakoskog, u spotu se ekskluzivno pojavljuje i Leone Rogić, velika klizačka nada ne samo srpskog već i evropskog umetičkog klizanja, predstavnica Srbije na Svetskom juniorskom klizačkom šampionatu u Kini.

Album Nevernih beba “Priča o nama” u izdanju PGP RTS po podacima izdavača i distributera već dva meseca drži poziciju najtraženijeg CD izdanja u regionu.

Bend najavljuje i najveću regionalnu turneju u sklopu promocije albuma na više od dvadeset velikih koncerata u gradovima regiona.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: ŽeneKese i "Drveće"

ŽeneKese, rock bend iz Beograda, objavio je novi video za pesmu “Drveće”, koji ste premijerno mogli da pogledate u ponedeljak u 20:00 na MTV kanalu!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: