• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Ničim izazvan i Nikola Marjanović
Ničim izazvan
MTVTV

MTV Premijera: Ničim izazvan i Nikola Marjanović

Objavljeno 03.02.2017. 14:40h Izvor slike: Foto: Ničim izazvan by Daniel Girizd, Stavrography
Još jedan ponedeljak i još jedna MTV Premijera, ovog puta dupla! U 20 časova na MTV-u su premijerno prikazani novi spotovi koje su pripremili bend Ničim izazvan za pesmu „Ko nam je ubio radio?“ i Nikola Marjanović za fantastičnu „Gloriju“.

Ničim izazvan pokušavaju da saznaju „Ko nam je ubio radio?“, još jedna pesma ovog benda koja se bavi ljubavnom tematikom, ali ovaj put prema radiju koji simbolizuje zapravo sve one vrednosti koje su danas po strani i na koje sve više zaboravljamo. Pesma je snimana u Wave studiju u Beogradu, a video je radio Daniel Girizd. U spotu se kao glumci pojavljuju deca iz dečijeg hora O.Š. „Ivo Andrić“ i iz glumačke grupe Veljko Dugošević. Ulogu glavnog negativca je dobio naš proslavljeni rukometaš Nenad Peruničić.

Foto: Ničim izazvan by Daniel Girizd, Stavrography

Foto: Ničim izazvan by Daniel Girizd, Stavrography

Nikola Marjanović, više puta prozvan jednim od najboljih muških vokala domaće scene, nastavlja svoju muzičku priču pesmom „Gloria“ za koju s razlogom veruje da će mu biti prekretnica u karijeri.

Autorstvo muzike i teksta za „Gloriju“ potpisuje Dino Osmanagić, dok je originalni spot koji vodi u svet mašte delo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog muzičkog producenta zaduženog i za aranžman i produkciju ove pesme.

Foto: Nikola Marjanović by Denis Mujadžić Denyken

Foto: Nikola Marjanović by Denis Mujadžić Denyken

„Od prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao 'Gloriju' na akustičnoj gitari imao sam osjećaj da osim vrlo kvalitetne pjesme u svojim rukama imam i vrhunski scenarij za spot. Stoga sam želio imati kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom - Denyken Sound& Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svijet učinim boljim mjestom, a ako ništa barem malo zabavnijim“, ispričao je autor spota Denis Mujadžić Denyken.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Orthodox Celts i "I Wish You The Very Worst"

Pogledajte novi spot grupe Orthodox Celts za singl „I Wish You The Very Worst”, koji je premijerno prikazan na MTV kanalu 30. januara tačno u 20 časova!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: