• Sada Alternative Nation
  • Sledeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Nola i Elemental
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Nola i Elemental

Objavljeno 31.03.2017. 15:10h Izvor slike: Foto kolaž: Nevio Smajić/Menart Elemental, Aquarius Records/Nola
U MTV Premijeri gledali smo nove spotove benda Elemental za pesmu “Ništa”, sa nagrađivanog albuma „Tijelo“, i za “Vratio si me” pulskog benda Nola.

“Pjesma ‘Ništa’ govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovjek nađe nakon neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima... Onaj osjećaj kada si potpuno prazan, ništa te ne dotiče, ništa te pretjerano ne dira, samo se ljuljaš i obavljaš životne obaveze kao na autopilotu. Jedino što te iz toga može prenuti jest rečenica - "ostanimo prijatelji" koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osjetiš je ta neka prodorna bol - je li to razočaranje, olakšanje ili nešto treće - to ostavljamo slušateljima da si sami interpretiraju kako im paše. Kako pjesma kaže: "Pametnome dosta“. Mi jedva čekamo pustiti spot i vidjeti kakve će interpretacije biti” - izjavila je Remi iz Elementala povodom MTV premijere.

Elemental

Foto: Elemental

Atmosferu pesme video pričom donosi Radislav Jovanov Gonzo, poznati reditelj kojem je ovo prva saradnja sa bendom Elemental.

“Svatko od nas živi u svojih šest mentalnih zidova, ili kamenoj kugli, u kojoj se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja,” započinju članovi benda Nola priču o novom spotu za pesmu “Vratio si me”, koja hvata intimne trenutke nekoliko “nas” u trenucima svih ovih stanja. “Da li nas najviše veseli peglanje, kuhanje, plesanje, izležavanje pred televizorom ili u kadi? Da li je ruka prijatelj, partner, ljubavnik - to znamo samo mi. Ali uz dobar rif sa zvučnika sve uvijek dobije dodatnu boju,” poručuje pulski bend.

Printscreen/Aquarius Records Nola

Foto: Printscreen/Aquarius Records Nola

Nola se vratila nizu izdavanja odličnih singlova i spotova. Veseli nas da je “Vratio si me” velika najava i fizičkog izdanja, EP-ja „Negdje između“ koji će premijerno predstaviti 6. aprila u Tvornici kulture u Zagrebu.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Sajsi MC & DJ BKO i "Clap Clap"

Nakon “Antidepresiva”, pesma “Clap Clap” je drugi singl sa zajedničkog albuma Sajsi MC & BKO pod nazivom “Rad, rad i samo bleja”. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: