• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Orthodox Celts i "I Wish You The Very Worst"
Orthodox Celts
MTVTV

MTV Premijera: Orthodox Celts i "I Wish You The Very Worst"

Objavljeno 27.01.2017. 13:40h Izvor slike: Uroš Žunić/Orthodox Celts Promo
Pogledajte novi spot grupe Orthodox Celts za singl „I Wish You The Very Worst”, koji je premijerno prikazan na MTV kanalu 30. januara tačno u 20 časova!

Ovo  je prvi animirani video benda i urađen je u saradnji sa Unom Isailović. „I Wish You The Very Worst” je treći singl sa albuma „Many Mouths Shut!“ i prvi koji dolazi neposredno nakon njegovog objavljivanja u petak, 13. januara, sa simboličnih 13 pesama.

Šesti studijski album beogradskih Kelta dolazi posle deset godina studijskog zatišja, a produkcijska palica pripala je Dejanu Laliću.

"Ovaj album je jedinstven po mnogo čemu, dolazi u godini u kojoj imamo dosta razloga za slavlje, ali ništa od svega toga ne može da se uporedi sa činjenicom da je ovo pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči. Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do poslednjeg tona, od prvog do poslednjeg stiha", objašnjava Aca Celtic.

Fenomenalni omot albuma uradio je veliki Walter Venturi (Sergio Bonelli Editore), jedan od najboljih svetskih strip crtača.

„Posebnu zahvalnost dugujemo našim fanovima i prijateljima koji su iz prvih redova na koncertima uskočili u studio i zajedno sa nama horski otpevali prateće vokale“, objasnio je Aca Celtic.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Calido i Filip Dizdar

Novi spotovi Filipa Dizdara za pesmu "Travolta" i benda Calido za "Gubim sve" premijerno su prikazani u ponedeljak u 20h na MTV kanalu!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: