• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Park "Agape" i Massimo "1000 ljudi"
MTVTV

MTV Premijera: Park "Agape" i Massimo "1000 ljudi"

Objavljeno 30.12.2016. 14:00h Izvor slike: Dinko Bažulić / Aquarius Records Promo / Lampashade Media
Prvi spotovi koje  ste premijerno pogledali u novoj 2017. godini, naravno u okviru MTV Premijere pripadaju beogradskom bendu Park za singl "Agape" i Massimu, koji su predstavili video za numeru "1000 ljudi".

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rock scenu svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare. Ponekad agresivan poput Foo Fightersa, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rock zvuku na našim prostorima jedan novi život.

Upravo je „Novi život“ ime prvog albuma benda koji donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi. Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da vas prodrmaju, probude u vama raznovrsne emocije i nateraju vas da ih podelite glasno sa drugima.

Lampshade Media/Park

Foto: Lampshade Media/Park

Bend čine Park čine Dušan Smiljanić Lumber - gitara i glavni vokal, Damir Duraki - bas gitara i vokal, Miloš Đurica - akustična gitara i prateći vokal, Milen Zlatanović Zmolen – gitara i prateći vokal i Miroslav Ćatić – bubanj.

Album „Novi život“ benda Park, u izdanju Lampshade Media, dostupan je na Deezer-u i drugim digitalnim streaming platformama.

Massimo je pre desetak dana u prostoru zagrebačkog studija Alfa filma snimio prve kadrove spota za novu pesmu „1000 ljudi“. Ponovo je udružio snage sa rediteljem Radislavom Jovanovim Gonzom, a glavna zvezda snimanja bio je on sam.

Novi Massimov singl apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i naglašava činjenicu da, usprkos preprekama, samo srce zna da prepozna onu jednu, pravu osobu za svakog od nas.

Aquarius Records Promo/Massimo

Foto: Dinko Bažulić/Aquarius Records Promo

"Pjesma „1000 ljudi“ je pjesma koja je, opet, načinila kvantni skok u P'Eggyjevom i mom radu. Ono što ovu pjesmu, na prvu, razlikuje od onoga što je dosad izašlo iz naše radionice je činjenica da se radi o afirmativnoj pjesmi, o pjesmi kojoj je ljubav glavna premisa, ali ne kao dosad da 'iz jednog pogleda doznajem sve', već govori o tome kako sačuvati ljubav usprkos mnogima koji se tome protive,“ izjavio je Massimo.

Autori teksta su Predrag Martinjak i Ante Pecotić, dok su muzika i aranžman delo Predraga Martinjaka. „1000 ljudi“ je uvertira za neko novo diskografsko izdanje, koje se očekuje tokom proleća 2017. godine, u izdanju Aquarius Recordsa.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: S.A.R.S. „Tvoj čovek“ i Laka „Malokrvna“

Poslednji ponedeljak u 2016. godini ispratili smo uz dvostruku MTV Premijeru. Nova video ostvarenja prikazali su bend S.A.R.S. za pesmu „Tvoj čovek“ i bosanski umetnik Laka, koji je još jednom pokazao svoju kreativnost i talenat u zanimljivoj pesmi „Malokrvna.“

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: