• Sada 3 From 1
  • Sledeće 18.50H City Break Zagreb 101
  • Kasnije 19.00H Exit Music Hour ##Live Concert #Line-Up Music
  • Još kasnije 19.50H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: S.A.R.S. i „Pepeo“
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: S.A.R.S. i „Pepeo“

Objavljeno 30.09.2016. 10:40h Izvor slike: Lampshade Media / SARS Promo
I nakon deset godina muzičke karijere, grupa S.A.R.S. nastavlja u istom energičnom tonu.

Bend se nalazi na samom vrhuncu koncertnih aktivnosti, nominovan je za prestižnu MTV nagradu za najboljeg regionalnog izvođača po treći put, a u ponedeljak u 20 časova premijerno su predstavili novi spot za singl „Pepeo“, upravo na MTV kanalu.

Pesmom „Pepeo“ bend nastavlja sa predstavljanjem svog aktuelnog „Poslednjeg albuma“, koji su obavili u maju pod Dallas Records/Lampshade Media etiketom.

„Koreni pesme 'Pepeo' sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S. Snimanjem „Poslednjeg albuma“ sazrelo je vreme i za dovršetak pesme. 'Pepeo' se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučli da za nju snimimo i spot. Da bude u skladu sa stažom pesme, izradu spota smo poverili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S." - poručili su članovi benda.

Bend S.A.R.S. iza sebe ima šest studijskih i jedan live album, a ovo im je 21. videospot, dok spotovi „Buđav lebac“, „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“, broje milione pregleda na YouTube, a poslednji za singl „Glupost“ s bendom Ničim izazvan za sada ima gotovo 600 hiljada pregleda.

Ovim uspesima bend može da se pohvali još jednom, trećom po redu, MTV nominacijom u Best Adria Act kategoriji. Glasanje za ovu i sve ostale MTV EMA nagrade odvija se na linku MTVEMA.COM i trajaće do subote, 5. novembra u ponoć.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Lena Kovačević i "Pick Up"

Pevačica i kompozitorka Lena Kovačević objavila je svoju prvu pesmu u pop-dens žanru, namenjenu regionu i spot za ovu pesmu premijerno je prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: