• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: S.A.R.S. „Tvoj čovek“ i Laka „Malokrvna“
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: S.A.R.S. „Tvoj čovek“ i Laka „Malokrvna“

Objavljeno 23.12.2016. 15:35h Izvor slike: Edvin Kalić / Bojan Vasiljević
Poslednji ponedeljak u 2016. godini ispratili smo uz dvostruku MTV Premijeru. Nova video ostvarenja prikazali su bend S.A.R.S. za pesmu „Tvoj čovek“ i bosanski umetnik Laka, koji je još jednom pokazao svoju kreativnost i talenat u zanimljivoj pesmi „Malokrvna.“

„Tvoj čovek“ je treći singl sa aktuelnog albuma grupe S.A.R.S., a spot je nastao u produkciji i režiji „Maska photography and Visual Art“ studija u Beogradu. Za kameru su bili zaduženi Siniša Gavrić i Kristina Lukić, montažom se bavila Anđela Vujić, dok se kao modeli u videu pojavljuju Marina Ninković i Devian Black.

Na pesmi „Tvoj čovek“ je, na obostrano zadovoljstvo, ponovljena saradnja sa poznatim srpskim tekstopiscem, Tadijom Dimitrijevićem, sa kojim je bend već udruživao snage na pesmi „Praštaj“, koja zatvara treći album „Kuća časti“.

Pred sami kraj 2016. godine, Laka i Lela predstavili su novu pesmu i spot koji je ugledao svetlo dana u ponedeljak, 26. decembra u okviru MTV Premijere. U pitanju je singl koji nosi naziv „Malokrvna“.

Spot je snimljen u Makarskoj, a u njemu se, po prvi put, osim Lake i Lele pojavljuju i članovi njihovog benda: Matko Gaće (bubanj), Tomo Miladinović (gitara) i Ozren Franić (bas).

Autor teksta i muzike je Laka, aranžman potpisuju Matko Gaće i Laka, a za miks i mastering je odgovoran Alan Omerović. Režija i montaža videa povereni su Edvinu Kaliću.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: E-Play i Thomas March & We'll be naked collective

Spot za novi singl „Da budemo samo dobro” benda E-Play ugledao je svetlost dana u okviru MTV Premijere na MTV kanalu. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: