• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Sassja i "Jemen"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Sassja i "Jemen"

Objavljeno 05.02.2016. 12:35h Izvor slike: Promo / Menart
„…Dobri i loši, znaš da ne gledam zastave, ako nisi čiste naravi, nema dalje rasprave...naš i njihov, ničiji, takve priče ljude rastave pa prave naprave za borbe i ratove…“

Nakon osam meseci pauze i tri singla s albuma „Taktički praktično“, Sassja predstavlja spot za četvrti singl „Jemen“. Kako i sama kaže, „Jemen“ je jedna prekrasna i emotivna pesma, njoj jedna od najdražih s albuma, koja je čekala pravi video spot koji bi dodatno dočarao temu.

Osam meseci se čekalo, ali se isplatilo. Snaga koju nosi ovaj singl u kombinaciji sa spotom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Video je premijerno prekazan na MTV kanalu u ponedeljak, 8. februara u 20h, a koliko je uspešno Sassja uspela svoju ideju sprovede u delo, proverite i sami.

 „Tema Jemena je tema koja me najviše boli i o kojoj ću sigurno još pisati. Utrošili smo mnogo vremena da uskladimo muziku s energijom i pričom koju tekst nosi pa mi je zbog toga možda ova pjesma tako prirasla srcu. Puno je mržnje na sve strane, svatko se koprca kako najbolje zna, često ne gledajući oko sebe. Treba vidjeti i tuđu borbu, priznati je, shvatiti da nisi ti jedini koji treba pomoć. Kantriman mi je slao instrumentale koji su se zvali po gradovima, državama, pokrajinama iz cijelog svijeta. Takve instrumentale i danas šalje. Jedan od njih se zvao Jemen pa smo tako ostavili i naziv pjesme. Nije bitno koji je dio svijeta, tekst opisuje skoro svaki ćošak planete.“ – izjavila je Sassja.

Kao i na ostalim pesmama s albuma, muziku za „Jemen“ radio je Kantriman, a spot je sniman u Ljubljani pod rediteljskom palicom Davida Bolea.

Sassja je nedavno najavljena kao predgrupa Elementalu na njihovom velikom koncertu u Zagrebu koji će se održati 5. marta u Domu sportova.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Frenkie i "Film"

Samo dve nedelje nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu „Izgubljeni snovi“, koja očekivano beleži veliku popularnost i na YouTube-u ima 140 000 pregleda, Frenkie predstavlja još jedan singl sa svog novog albuma „Reexperience“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: