• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera - Sassja i „No Problemo“
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera - Sassja i „No Problemo“

Objavljeno 03.03.2017. 14:35h Izvor slike: Baris Šabić / Menart Promo
Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu „Ma nema problema“ kad ih molite za pomoć, a da se prelaz iz reči u delo nikad ne dogodi? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opevala i Sassja u svom novom singlu „No problemo“.

Zdrava doza cinizma i dobrog humora obeležava ovu pevljivu, himničnu pesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Muziku i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pesmu zajedničko delo Sassje i Jasmina Jatića.

„No problemo“ je pesma koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući celom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka Berger Brgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

Uprkos numeri koja govori kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno uspela da pronađe dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota pa im se i prikladno zahvalila:

„Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju - neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano“.

Osim na MTV kanalu i radijskim stanicama, stih „No problemo, tvoji smo sekoooo!“ odjekivaće i sa pozornica u Banjaluci i Sarajevu, gde Sassja nastupa 16. i 18. marta, a u maju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Atheist Rap i Frau Casio

Najnoviji spotovi novosadske pank-rok grupe Atheist Rap za pesmu „Robija“ i Frau Casio za „Mama“ premijerno su prikazani u ponedeljak u 20h na MTV kanalu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: