• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: SevdahBaby & Djixx + Gretta
SevdahBABY
MTVTV

MTV Premijera: SevdahBaby & Djixx + Gretta

Objavljeno 28.04.2016. 12:35h Izvor slike: Aquarius Records Promo/MTV Promo
U ponedeljak od 20 časova, nove spotove na MTV kanalu premijerno su predstavili SevdahBABY & Djixx za pesmu “Zaboravi sve” i zagrebački rock kvartet Gretta za aktuelni singl “Volim te od sutra”.

“Zaboravi sve” je pesma koja donosi novi, zreliji zvuk za SevdahBABY. Milan Stanković, čovek iza ovog pseudonima, u poslednje dve godine istražuje nove trendove elektronske plesne muzike kroz svoje inostrane projekte, a ovaj singl je proizvod primene tih novih iskustava.

Osim muzike, aranžmana i produkcije, Milan ovaj put potpisuje i tekst ove pesme, zajedno sa pevačicom Djixx.

Koncept i režija video klipa koji prati ovu numeru je takođe delo Milana Stankovića, pa “Zaboravi sve” postaje zaokruženi audio-vizuelni proizvod. Ovaj video prikazuje maestralne glumačke kvalitete Djixx i donosi nove momente u domaću pop muziku.

Singl je od 2. maja dostupan ekskluzivno na servisu Deezer, a od 9. maja na svim ostalim digitalnim platformama za slušanje i kupovinu muzike, u izdanju kuća “Galama!” i “Lampshade Media”.

Foto: Lampshade Media

Neobično intrigantan i otkačen spot sastava Gretta, koji su režirali Luka Hrgović i Dino Julius iz Skalpel kolektiva i Julius filma, prikazuje “veselu sahranu” u kojem, uz članove benda, učestvuju sveštenik, fotograf i ljubavnica pokojnika.

“Volim te od sutra” je snimljen u zagrebačkom NLO studiju, muzičku produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a za mastering je zaslužan Stuart Martin. 

Iza Grette je veoma uspešna godina – pobedili su na Karlovačkom RockOff festivalu, s pesmom “Malena” su osvojili diskografsku nagradu Porin i nastupili na brojnim koncertima širom Hrvatske, od kojih se ističu nastupi u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova.

Uz to, singlovi  “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je” su ušli na HR TOP 40, službenu hrvatsku listu najemitovanijih domaćih singlova, dok je “Malena” na njoj provela maksimalnih godinu dana, a proglašena je i pesmom godine na Hrvatskom radiju.

Tačka na “I” odlične godine stigla je objavljivanjem albuma “Boje i mirisi”, koji je fenomenalno prihvaćen kod publike, kritike i radijskih urednika i njegovom veoma originalnom promocijom na prvom regionalnom “Silent koncertu” u zagrebačkoj galeriji Greta.

Foto: Aquarius Records

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Luce + Bro

U okviru MTV Premijere, u ponedeljak u 20 časova, nove spotove predstavili su Luce za pesmu „Dogodila se dosada“ i BRO za „Zar ima neka...?“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: