• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: SevdahBABY x Ksenia i Ničim izazvan
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: SevdahBABY x Ksenia i Ničim izazvan

Objavljeno 20.04.2017. 15:45h Izvor slike: Nikola Čubrilo / Kadar iz spota
Dupla MTV Premijera donela je dvostruki užitak – evo kako zvuči kada SevdahBABY x Ksenia obrade kultnu pesmu Generacije 5 “Ti samo budi dovoljno daleko”, a bend Ničim izazvan premijerno prikaže video za pesmu “Da li želiš?”.

Ničim izazvan polako otkriva oblik svog trećeg studijskog albuma, ovaj put trećim najavnim singlom pod imenom “Da li želiš?”. Spot sniman na jednom od prelepih jezera na Fruškoj gori i na salašu kod Beške, dok je za video zaslužna BiM Produkcija.

Kroz vetrobrane starih “Spačeka” spot predstavlja večitu romantičnu igru između polova. Pesma je snimana u Mostarskom studiju “MC Pavarotti”, a produkciju i miks je radio Đani Pervan u studiju “Home Sweet Home” i sve to pod okriljem izdavačke kuće Lampshade Media.

Milan Stanković, producent, DJ i multinstrumentalista, poznatiji pod imenom SevdahBABY, se vraća svojim disko korenima sa pesmom koja će obeležiti plesne podijume ovog leta! U pitanju je njegova prva saradnja sa mladom vokalnom zvezdom u usponu, Ksenijom Knežević, alias „Ksenia“. „Dovoljno daleko“ je inspirisana tekstom fenomenalne balade grupe Generacija 5 iz davne 1980. godine.

Uz ljubaznu dozvolu legendarne Marine Tucaković, SevdahBABY je napisao novu muziku i aranžman i naravno sve to obojio svojim prepoznatljivim elektro zvukom. U toku rada na pesmi, kao Deus ex machina, ušetala je i Ksenia, donoseći pesmi svežinu svojim tamnim, senzualnim i moćnim vokalom.

Singl je dostupan na svim digitalnim platformama za slušanje muzike, počev od 24. aprila.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Billy Andol i Luce

Sarajevska četvorka poznata pod imenom Billy Andol i telentovana pevačica Luce predstavila je u ponedeljak u okviru MTV Premijere svoje nove spotove.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: