• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Škrtice i Marko Louis feat. Tanu Saxena
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Škrtice i Marko Louis feat. Tanu Saxena

Objavljeno 09.12.2016. 17:10h Izvor slike: Video Screenshot
Psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se dešava oko nas i u nama – ovo je opis benda Škrtice, koji su premijerno na MTV kanalu, predstavile novi spot za pesmu „Zaborava nema“. Pored njih, novo video ostvarenje prikazao je i Marko Stojanović Louis za singl „Pada noć“, na kojem gostuje pevačica Tanu Saxena.

Supergrupu Škrtice predvodi Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, a sa njim u ovoj eksplozivnoj smesi panka, hard roka, new wave-a, hard kora i eksperimentalne muzike učestvuju još i Kole iz Velikog prezira, Boris iz Jarobla i Danilo i Boško iz Straight Mickey and the Boyza.

Screenshot Video/Škrtice

Foto: Screenshot Video/Škrtice

„Posle pesme ’Pašana’ u saradnji sa Božom Vrećom, ’Pada noć’ je drugi singl koji najavljuje novi album pod nazivom ’BESKRAJ’, a koji izlazi u februaru 2017. godine“, navodi Marko.

„Album je pretežno na srpskom jeziku i fokus je na duetima, pa tako i pesma ’Pada noć’ predstavlja jednu prelepu saradnju između Srbije i Indije. Kolaboracija sa talentovanom, mladom indijskom pevačicom Tanu Saxena je nastala tako što sam čuo njene nastupe na internetu. Ova razmena energije na daljinu je jedno lepo i zanimljivo iskustvo i maštam da ću jednog dana sa bendom nastupati u Indiji zajedno sa Tanu“, dodaje ovaj muzičar.

Screenshot Video/Marko Louis

Foto: Screenshot Video/Marko Louis

Spot za pesmu snimljen je u prelepim crnogorskim šumama sa produkcijskom kućom 2N Studio, na čijem čelu se nalazi telentovani Nikola Novović.

„Jedva čekam da podelim sa svetom zvuk novog albuma. Uživajte“, poručuje vam Marko.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Mr Rabbit i Sassja

Ovog puta svoja nova video ostvarenja predstavili su Mr. Rabbit za pesmu “Manifest” i Sassja za singl “Njemica”.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: