• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: The Frajle i Artan Lili
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: The Frajle i Artan Lili

Objavljeno 12.06.2017. 13:20h Izvor slike: Vjekoslav Palinić/Lampshade Media/Sanda Vitorović/Lampshade Media
Novi spotovi The Frajle za pesmu "Ma daj lutko" i Artan Lili za "Jutro", premijerno su prikazani u ponedeljak u 20h na MTV kanalu.

"Evropa je u plamenu" pevaju Artan Lili u novom letnjem video hit singlu "Jutro".

"Odavno nismo bili tako uzbuđeni zbog izlaska nove pesme kao sad, što je dobar znak", ističe frontmen Bojan Slačala i dodaje: "Ovo je preko potrebna ljubavna pesma sa snažnom porukom. Jednostavno, ljudske potrebe same nameću teme. Mi smo katalizatori tih potreba i verujem da imamo hit!"

artan lili lampshademedia/sandravitorović

Foto: Lampshade Media /Sanda Vitorović

Spot u režiji Staše Tomića je ujedno i 7. singl grupe sa njihovog aktuelnog albuma "New Deal" u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media.

Beogradski noise-poperi najavljuje bogatu letnju koncertnu sezonu nastupima 30.06. u Tomaševcu, 14.07. u Šibeniku, 3.08. u Vrnjačkoj Banji i 24.08. u Nikšiću.

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – "Naš prvi album sa putovanja", "A strana ljubavi", "B strana ljubavi", "Meni trebaš ti" kao i brojne rasprodate nastupe po celoj regiji.

the frajle: lampshade media/vjekoslav palinić

Foto: Lampshade Media /Vjekoslav Palinić

Ovog ponedeljka predstaviće spot za pesmu "Ma daj lutko" koja nam stiže odmah nakon hita "Ljubav na dar", po kome je novi abum i dobio ime.

Svojim nastupima The Frajle osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i  niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Who See "Naselje"

Nijedno leto ne bi bilo potpuno bez hita Who See klape. Za ovu sezonu Noyz i Dedduh su spremili pesmu “Naselje” i odličan spot.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: