• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: ŽeneKese i "Drveće"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: ŽeneKese i "Drveće"

Objavljeno 10.03.2017. 11:10h Izvor slike: ŽeneKese Promo / Nemanja Đorđević
ŽeneKese, rock bend iz Beograda, objavio je novi video za pesmu “Drveće”, koji ste premijerno mogli da pogledate u ponedeljak u 20:00 na MTV kanalu!

Nova pesma je ujedno i najava za treći album benda koji nosi naziv “Biće to OK“ i koji će se u digitalnom formatu pojaviti početkom aprila.

Spot je sniman u Down there studiju, gde je bend i snimio većinu albuma, a reditelj i direktor fotografije je Nemanja Đorđević, poznati rock fotograf.

Na novom izdanju će se naći i dve pesme, “April zauvek“ i “Leptir“, koje su u prethodnom periodu već bile aktuelne na radio stanicama. Bendu ŽeneKese je ovo prvo samostalno izdanje nakon 2011. i njihovog drugog albuma ”Rado bih te sreo”. U međuvremenu se numera ”Po preriji juri konj” iz 2012. godine pojavila na kompilaciji Jelen Top 10 Best Of 2011.

ŽeneKese Promo / Nemanja Đorđević

Foto: ŽeneKese Promo / Nemanja Đorđević

2013. godine na kompilaciji ”Pesme ispod pokrivača” izašle su ”Supersonične sanke”, koja je se može čuti u web seriji #Samokazem.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera - Sassja i „No Problemo“

Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu „Ma nema problema“ kad ih molite za pomoć, a da se prelaz iz reči u delo nikad ne dogodi? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opevala i Sassja u svom novom singlu „No problemo“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: