• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Hailee Steinfeld
MTVTV

MTV Push: Hailee Steinfeld

Objavljeno 01.11.2016. 00:00h Izvor slike: MTV Promo
Hailee Steinfeld zaista nema potrebe posebno predstavljati. Neizmerno talentovana i svestrana, Hailee je otkrila svetu da pored dara za glumu poseduje i zavidne pevačke sposobnosti.

Koliko joj dobro ide svedoči činjenica da je izabrana za MTV Push artista za novembar mesec.

U pesmi „Starving“ je udružila snage sa Zeddom i duom Grey, što znači da su čak tri super producenta radila na ovoj stvari.

A kada se odličnoj pesmi doda i videospot u istinskom pop maniru, uz zavodljive plesne pokrete Hailee uz privlačne plesače, jasno je da je ovo tek početak spektakla koji će ova talentovana devojka nastaviti da priređuje.

Inače, Hailee je prvobitno stekla svetsku slavu kao glumica. 

Njena najpoznatija uloga je bila u vesternu „Čovek zvani hrabrost“ u režiji braće Koen, koja joj je donela nominacije za brojne filmske nagrade među kojima su Oskar, BAFTA i Udruženja filmskih glumaca za najbolju glumicu u sporednoj ulozi.

Foto: Universalmusic.rs

Nastavila je da igra u brojnim filmovima: „Enderova igra“, adaptaciji Šekspirove drame „Romeo i Julija“, „Tri dana za ubistvo“ i „Pesma koja ljubav znači“, a nedavno smo je gledali u drugom nastavku muzičke komedije „Pitch Perfect“ sa Anom Kendrik i Rebel Vilson.

Hailee se uspešno bavi i modelingom, a trenutno je svoj talenat usmerila na muziku. U novembru je gledate kao MTV Push izvođača sa pesmom „Starving“.

Komentari

Јованче Ристов
Јованче Ристов
01.11.2016 19:53
Najbolji posle Anne-Marie i Bebe Rexha.
MrPsychoPain
MrPsychoPain
01.11.2016 14:22
Odlican :)

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Petite Meller

MTV Push svakog meseca predstavi novog izođača ili bend koji zaslužuju vašu pažnju. U oktobru vam otkrivamo potpuno novu realnost – zato hrabro zakoračite u čudesni svet Petite Meller, koja vas vodi na magično putovanje po mongolskim visoravnima u spotu za pesmu „The Flute“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: