• Sada #Punk'd #106
  • Sledeće 00.20H 3 From 1
  • Kasnije 00.30H Domacica
  • Još kasnije 01.50H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Jonas Blue
jonas blue
MTVTV

MTV Push: Jonas Blue

Objavljeno 01.09.2016. 00:00h Izvor slike: UniversalMusic.rs
Poslednje dane leta na MTV kanalu obeležiće pesma “Perfect Strangers” koju potpisuje Jonas Blue , septembarski Push izvođač.

Ovaj londonski muzičar je na scenu stupio u velikom stilu, obradom poznatog hita Tracy Chapman “Fast Car” i osvojio je srca brojnih muzičkih entuzijasta i poharao svetske top liste, a baršunasti vokal koji dominira na ovoj traci pripada talentovanoj pevačici Dakoti.

O uspehu ove pesme najbolje govori podatak da je proglašena za najprodavaniji singl nekog britanskog izvođača u ovoj godini, a u brojevima to izgleda ovako: skoro pet miliona prodatih kopija širom sveta, više od 600 miliona preuzimanja sa različitih digitalnih platformi, dok je zvanični spot pogledan neverovatnih 175 miliona puta na zvaničnom YouTube kanalu.

Foto: Universalmusic.rs

Jonas je multi-instrumentalista i producent. Pored stvaranja autorske muzike, takođe se bavi i remiksovanjem pesama. Do sada je sarađivao sa pevačicom Birdy i bendom Coldplay.

Kao MTV Push izvođač predstaviće se sa laganom letnjom numerom “Perfect Strangers”, na kojoj je gostujući vokal engleski pevač JP Cooper.

Pojačajte i uživajte u poslednjim danima leta…

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Blossoms

Spremite se da čujete priču o petočlanoj družini iz Stokporta, zvanoj Blossoms.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: