• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV Push

MTV PUSH: Noah Cyrus
MTVTV

MTV PUSH: Noah Cyrus

Objavljeno 08.05.2017. 00:00h Izvor slike: MTV Promo
Taman kada se Miley malo primirila, u pohod osvajanja muzičke scene krenula je najmlađa članica porodice Cyrus, Noah Cyrus , koja će se u maju predstaviti kao nova MTV Push zvezda sa pesmom „Stay Together“.

Noah se možda se sećate kao nestašne devojčice iz serije Hannah Montana u kojoj se pojavljivala u nekoliko epozoda. Danas je taj devojčurak stasao u 17-godišnju devojku koja je spremna da sa svetom podeli sav talenat koji je nasledila od poznatih roditelja.

Naravno ne treba da vas čudi što se i Noah upustila u muzičke vode jer pored toliko muzičara u kući, ona jednostavno nije imala šanse da krene drugim putem.

Njenog brata Tracyja Cyrusa znate kao člana benda Metro Station, dok je njena starija sestra Brandi Cyrus članica alt-pop dua Frank+Derol. O Miley i njihovom tati, legendarnom Billyju Rayu Cyrusu, suvišno je govoriti...

Noah je prvi singl „Make Me (Cry)“ snimila u saradnji sa R&B zvezdom Labrinthom i naći će se na debi albumu „NC:17“, čiji naziv predstavlja kombinaciju njenih inicijala i godina, ali i označava da nije pogodan za mlađe od 17 godina.

Iako je svesna da će njenu muziku i pojavu često porediti sa Miley, najmlađi član Cyrus klana kaže da je spremna na to i da joj poređenje ni malo neće smetati.

Za to vreme Miley je iz sve snage podržava i daje joj najbitnije savete, kao starija sestra i kao iskusnija koleginica. Najvažnije je, kaže joj Miley, da nikada ne čita šta se po Internetu piše o njoj.

„Isključila sam mogućnost ostavljanja komentara na mom Instagram profilu i to je najbolja stvar koju sam uradila za sebe,“ zadovoljno je izjavila Noah, poučena sestrinim savetom.

Ali ovo svakako ne znači da će muzika sestara Cyrus zvučati isto. „Treba da pronađeš zvuk koji tebi prija, a ne ono što drugi žele da čuju. Ako voliš sebe i način na koji stvaraš muziku, onda to radiš na pravi način,“ izjavila je Noah za jedan američki časopis i nagovestila da nas na albumu čeka puno iznenađenja i njenih originalnih stvari.

I dok album „NC:17“ ne ugleda svetlost dana, poslušajte šta Noah Cyrus ima da vam poruči u pesmi „Stay Together“, koju u maju slušate kao MTV Push numeru.

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Jon Bellion

Ukoliko ste u stalnoj potrazi za novom muzikom, slobodno predahnite malo i poslušajte šta Jon Bellion, zvezda u strmoglavom usponu, ima da vam ponudi. On će obeležiti mart mesec na MTV kanalu, jer je izabran za Push izvođača sa pesmom “All Time Low”.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: