• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Petite Meller
MTV Push
MTVTV

MTV Push: Petite Meller

Objavljeno 01.10.2016. 00:00h Izvor slike: Universal Music RS Promo
MTV Push svakog meseca predstavi novog izođača ili bend koji zaslužuju vašu pažnju. U oktobru vam otkrivamo potpuno novu realnost – zato hrabro zakoračite u čudesni svet Petite Meller, koja vas vodi na magično putovanje po mongolskim visoravnima u spotu za pesmu „The Flute“.

Luckasta Parižanka je zaljubljena u filozofiju, daleke destinacije, jaku šminku u Lolita stilu, otkačene i smele modne kombinacije, zbog kojih je nazivaju naslednicom Lady Gage, a koje u potpunosti oslikavaju njenu zanimljivu i slojevitu ličnost. Petitin muzički pravac opisuju kao jazzy pop, a njeno pevanje porede sa mladom Vanessom Paradis.

petite meller / singl baby love / universal music rs promo

Foto: petite meller / singl baby love / universal music rs promo

Spotovi kao što je ovaj za singl „The Flute“ se ne pojavljuju često. Tačnije, ovakvi spotovi se pojave samo kada ih napravi Petite Meller. Video je snimljen u Mongoliji, a kao inspiracija poslužili su joj francuski film „Manon Des Sources“ i balet „Posvećenje proleća“ Igora Stravinskog.

petite meller / singl baby love / universal music rs promo

Foto: petite meller / singl baby love / universal music rs promo

Ekstravagan stil, haljina od slame, šiljati šešir, devojčica rumenih obraza po imenu Tuya koja svira flautu u sred nepreglednih mongolskih visoravni dok oko nje trče irvasi i divlji konji, samo su mali delovi ovog vizuelnog remek dela. Kostime za ovu priliku, koji će vam sigurno zapasti za oko, ustupila joj Kraljevska akademija lepih umetnosti iz Antverpena u Belgiji.

Singl „The Flute“ se nalazi na prvom albumu Pette Meller „Lil Empire“, i u oktobru ga slušate kao MTV Push pesmu, samo na MTV kanalu!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Jonas Blue

Poslednje dane leta na MTV kanalu obeležiće pesma “Perfect Strangers” koju potpisuje Jonas Blue, septembarski Push izvođač.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: