• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / MTV Suspect

MTV Suspect
MTVTV

MTV Suspect

Objavljeno 07.06.2016. 12:55h Izvor slike: MTV Promo
Nakon veoma uspešne emisije Catfish: The TV Show, stiže novi rijaliti - „MTV Suspect“, koji će pokušati da odgonetne dokle idu obmane i laži u odnosima.

Širom Amerike, ljudi kriju velike tajne od svojih prijatelja i bliskih osoba. Te obmane mogu da izazovu veliku štetu njihovom odnosu i svih koji su umešani. MTV Suspect za cilj ima da tome stane na put.

Voditelj je poznato MTV lice, Nev Schulman, domaćin Catfisha, kojem se u pohodu na razotkrivanje prevara pridružila iO Tillett Wright. Njih dvoje u svakoj epizodi, koju na MTV kanalu možete da pratite nedeljom od 20:30, putovati širom Amerike i raditi na rasvetljavanju mračnih tajni.

Nev i iO će proučavati činjenice i tražiti odgovore kako bi saznali šta se zapravo dešava, zadirući u sve – od lažnih identiteta, skrivenih zavisnosti, da raznih drugih prevara koje ostavljaju duboke posledice.

Koliko će imati upeha u izvlačenju istine na površinu i da li je moguće nastaviti odnos nakon otkrivenih laži i obmana, saznajte u emisiji „MTV Suspect“ na MTV kanalu nedeljom od 20:30 i reprizno sredom od 21:50 i petkom od 22:40.

Foto: MTV Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: