• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

MTVTV / Say It In Song

Say It In Song od 9. avgusta na MTV kanalu!
Say It In Song
MTVTV

Say It In Song od 9. avgusta na MTV kanalu!

Objavljeno 03.08.2015. 16:10h Izvor slike: Promo MTV
Želite da svojoj simpatiji izjavite ljubav tako da je oborite s nogu, date otkaz na najluđi mogući način i postanete legenda među kolegama, poželite nekom dragom srećan rođendan ili da čestitate roditeljima godišnjicu braka… jedini problem je što vam nedostaju prave reči za to.

Ne brinite više o tim stvarima jer je MTV ima rešenje! Umesto reči, koje često zafale baš kada su najviše potrebne, iskoristite univerzalni jezik – muziku, i recite to pesmom!

“Say It In Song” je nova muzička emisija koju od nedelje, 9. avgusta u 21:30, možete da gledate na MTV kanalu, a vodiće je član čuvenog elektro-rep dvojca LMFAO, Redfoo.

Oslanjajući se na jedinstvenu moć muzike da poveže ljude na moćan način, “Say It In Song” će zahvaljujući pesmama preneti važne poruke kroz različite kreativne ludorije kao što su plesne tačke, intimne serenade, spotovi “iz kućne radinosti”, muzičke podvale i mnoge druge… gledaoci će dobiti uvid u pozadinu priče i pratiće kako se čitava akcija odvija dok tim stručnjaka osmišljava I priprema čitavu tačku, a onda će uslediti finalno iznenađenje i reakcija.

Zato, ukoliko želite da izađete iz prijateljske zone, pitate nekoga da se uda za vas ili da raskinete, obavite “onaj” razgovor sa decom tinejdžerima ili jednostavno želite da se ludo zabavite i nešto otpevate onda obavezno gledajte “Say It In Song” jer ćete dobiti odlične ideje!

Komentari

kwabz
kwabz
27.08.2015 12:06
how can I tell my friend that I love him?

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: