• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / Storytellers

Pink i Alicia Keys na Storytellers pozornici
MTVTV

Pink i Alicia Keys na Storytellers pozornici

Objavljeno 26.03.2015. 14:30h
Utonete u misli i emocije koje stoje u pozadini pesama dve muzičke dive – P!nk i Alicie Keys , u emisiji Storytellers, koje na MTV kanalu možete da pogledate u petak od 19:20 i 20:10.

Alicia Moor, poznatija kao P!nk, u 2012. Godini je izdala dugoočekivani šesti studijski album, "The Truth About Love," i odlučila je da je najbolji način da ga predstavi tako što će pozvati na snimanje Storytellers emisije specijalne goste koji su zajedno sa njom sarađivali na njemu. Tako su sa P!nk pozornicu podelili Lily AllenNate Ruess iz benda fun. i Butch Walker.

P!nk je uvek kroz svoje pesme sa fanovima hrabro delila svoje stavove i detalje iz privatnog života, a u ovoj epizodi Storytellersa je bez zadrške pričala o emocijama koje su u pozadini njenih hitova poput "So What""Sober""Dear Mr. President" i "Family Portrait". Ni jedna tema nije bila zabranjena ili previše kontroverzna da bi o njoj pričala, tako da je u jednom trenutku pitala producenta da li je preterala sa iskrenešću. To je izazvalo smeh, aplauz i divljenje, ali i poneku suzu kod publike u studiju.

Da li je P!nk preterala, ili je, kao što se to od nje i očekuje, priredila još jedan sajajan nastup, proverite sami u petak u 19:20, a odmah zatim pogledajte kako je Alicia Keys u intimmnoj atmosferi izvela neke od svojih najvećih hitova, kao i numere sa aktuelnog albuma „Girl On Fire“. Dok je sedela za klavirom, njenim zaštitnim znakom, ona je iskreno sa publikom pričala o emocijama i radu na pesmama.

Uživaćete u pesmama "No One""Brand New Me" i "You Don’t Know My Name", koju je uradila u saradnji sa Kanye Westom i John Legendom pre nego što su oni postali poznati. Čućete i "Empire State of Mind", himnu New Yorka i svih onih koji imaju velike snove. Ovu pesmu je Alicia uradila sa Jay-Zjem, a priznala je i kako on nije bio zadovoljan njenim prvim snimkom i zamolio ju je da se ponovo vrati u studio i iznova snimi pesmu. Za kraj je ostavlila "Not Even The King", numeru sa novog albuma, koju upoređuje sa njenim, možda najvećim hitom "Falin". Nastup je završila sa jednom od njenih omiljenih pesmama "If I Ain’t Got You".

Ovog petka u 19:20 i 20:10, samo na MTV kanalu!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers Live - Ed Sheeran

Dobro znana emisija Storytellers se vraća na MTV kanal sa potpuno novom epizodom u gostuje Ed Sheeran!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: