• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Storytellers

Storytellers: Alicia Keys
Alicia Keys
MTVTV

Storytellers: Alicia Keys

Objavljeno 02.04.2014. 18:00h
I u ovom izdanju emisije Storytellers imaćete priliku da utonete u misli i emocije koje stoje u pozadini pesama Alicie Keys.

U intimmnoj atmosferi serijala StorytellersAlicia Keys je predstavila neke od svojih najvećih hitova, kao i numere sa najnovijeg albuma "Girl On Fire". Dok je sedela za klavirom, svojim zaštitnim znakom, ona je iskreno sa publikom pričala o emocijama i radu na pesmama.

Uživaćete u pesmama "No One", "Brand New Me" i "You Don’t Know My Name", koju je uradila u saradnji sa Kanye Westom i John Legendom pre nego što su oni i postali poznati. Čućete i "Empire State of Mind", himnu New Yorka i svih onih koji imaju velike snove. Ovu pesmu je Alicia uradila sa Jay Zjem, a priznala je i kako on nije bio zadovoljan njenim prvim snimkom i zamolio je da se ponovo vrati u studio i ponovo snimi pesmu. Za kraj je ostavlila "Not Even The King", numeru sa novog albuma, koju upoređuje sa njenim možda najvećim hitom "Falin". Nastup je završila sa jednom od svojih omiljenih pesmama "If I Ain’t Got You".

Storytellers – Alicia Keys, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers: Pink

Storytellers ovog petka, 28. marta u 20:00, donosi nastup jedinstvene P!nk i njenu tako iskrenu ispovest da publika u studiju nije uspela da zadrži suze...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: