• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Storytellers

Storytellers: Kings Of Leon
Kings of Leon
MTVTV

Storytellers: Kings Of Leon

Objavljeno 09.05.2013. 09:00h
U ovoj epizodi serijala Storytellers, snimljenoj u gradu Frenklin, američka država Tenesi, priliku da predstave svoju priču ovog petka u 20:10 imaće članovi sastava Kings Of Leon.

U emisiji Storytellers imate svake nedelje priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini pesama najvećih muzičkih zvezda današnjice, dok ih uživo izvode pred publikom u studiju. Priliku da predstave svoju priču ovog petka u 20:10 imaće članovi sastava Kings Of Leon - u intimnoj studijskoj atmosferi, četvorka u sastavu Anthony Caleb Followill (vokal, ritam gitara), Ivan Nathan Followill (bubanj, prateći vokal) Michael Jared Followill (bas, prateći vokal) i Cameron Matthew Followill (solo gitara, prateći vokal) izvela je svoje najpoznatije pesme i, odgovarajući na pitanja publike, govorila o osećanjima, razmišljanjima i situacijama koje su uticale na proces stvaranja muzike benda Kings Of Leon.

Storytellers: Kings Of Leon, petak, 10. maj u 20:10, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers: Taylor Swift

Pogledajte izvođenja najvećih hitova pevačice i MTV BUZZ zvezde za ovaj mesec, koja je u iskrenom razgovoru sa publikom odgovorila na brojna intrigantna pitanja - petak, 26. april u 20:10, samo na kanalu MTV!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: