• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Storytellers

Storytellers Live - Ed Sheeran
Ed Sheeran
MTVTV

Storytellers Live - Ed Sheeran

Objavljeno 29.01.2015. 10:55h Izvor slike: Ben Watts
Dobro znana emisija Storytellers se vraća na MTV kanal sa potpuno novom epizodom u gostuje Ed Sheeran!

U ponedeljak, 2. februara u 21:00, pogledajte novo izdanje emisije Storytellers koju je mladi pevač i tekstopisac snimio u Dablinu. Ed Sheeran je izveo svoje najveće hitove i podelio intimne priče koje stoje iza njih pred publikom u muzičkoj dvorani Whelan's, u kojoj je pre puno godina, tokom koncerta Damien Ricea, prvi put poželeo da se bavi muzikom.

Ed Sheeran u dosadašnjoj karijeri ima šest nominacija za Grammy nagradu, albumi su mu dostizali multiplatinumske tiraže, a poslednji album "x" je dostigao prvo mesto u 14 zemalja širom sveta. U Americi i rodnoj Velikoj Britaniji ovaj album je najbrže prodavano izdanje u 2014. godini. "x" je inače nominovan u kategoriji "Album godine" na predstojaćoj 57. godišnjoj dodeli Grammy nagrada, a sa njega su se posebno istakli singlovi "Sing", "Don't" i "Thinking Out Loud". Sheeran je održao nebrojano rasprodatih koncerata, a ovoga leta sprema najveći spektakl do sada - tri noći na Wembley stadionu u Londonu.

VH1 Storytellers je orginalna emisija VH1 kanala, gde najaktuelniji umetnici nastupaju pred publikom u studiju i dele sa njima lična iskustva, diskutuju o tekstovima, emocijama i karijeri. Emisija je debitovala 1996. godine i prvi gost je bio Ray Davies. Od tada na Storytellers bini su nastupili neki od najvećih izvođača u muzičkoj industriji, kao što su David Bowie, Kanye West, Bruce Springsteen, Mary J. Blige, Alicia Keys, Ray LaMontagne, Kings of Leon, Green Day, Elton John, Coldplay, Jay-Z, Pearl Jam, Dixie Chicks, Jonny Cash, Foo Fighters, John Mayer, Christina Aguilera i mnogi drugi.

Ed Sheeran se pridružuje ovom impresivnom spisku i njegov nastup ekskluzivno možete da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak u 21:00 i reprizno u sredu i petak u 21:50 i subotu u 17:00!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers - Christina Aguilera

Storytellers je emisija u kojoj najveće muzičke zvezde današnjice izvode svoje hitove uz priču koja stoji iza njih.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: