• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Storytellers

Storytellers: Pink
Pink
MTVTV

Storytellers: Pink

Objavljeno 26.03.2014. 18:00h
Storytellers ovog petka, 28. marta u 20:00, donosi nastup jedinstvene P!nk i njenu tako iskrenu ispovest da publika u studiju nije uspela da zadrži suze...

Alecia Beth Moore Hart, mnogo poznatija kao P!nk, iza sebe ima šest izdanja, više od 32 miliona prodatih albuma i 65 miliona singlova, između ostalih i pet MTV VMA nagrade, tri Grammy i po dve Billboard Music, MTV EMA i People's Choice nagrade, kao i nebrojeno mnogo nezaboravnih nastupa.

U septembru prošle godine objavila je svoj dugo očekivani šesti studijski album, "The Truth About Love" i odlučila je da je najbolji način da ga predstavi tako što će pozvati na snimanje emisije Storytellers specijalne goste koji su zajedno sa njom sarađivali na izdanju. Tako su sa P!nk pozornicu podelili Lily Allen, Nate Ruess iz benda fun. i Butch Walker.

Ali, kako pravila ove emisije nalažu, svaki izvođač mora da ispriča šta stoji iza pesama koje izvode. P!nk je uvek kroz svoje pesme sa fanovima hrabro delila svoje stavove i detalje iz privatnog života, a u ovoj epizodi serijala Storytellers je bez zadrške pričala o emocijama koje su u pozadini njenih hitova poput "So What", "Sober", "Dear Mr. President" i "Family Portrait". Ni jedna tema nije bila zabranjena ili previše kontroverzna da bi o njoj pričala, tako da je u jednom trenutku pitala producenta da li je preterala sa iskrenošću. To je izazvalo smeh, aplauz i divljenje, ali i poneku suzu kod publike u studiju.

Da li je P!nk preterala, ili je, kao što se to od nje i očekuje, priredila još jedan sajajan nastup, proverite sami - Storytellers: Pink, petak 28. mart u 20:00, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers - Taylor Swift

Pogledajte izvođenja najvećih hitova pevačice i iskreni razgovor sa publikom gde je odgovorila na brojna intrigantna pitanja - petak, 21. mart u 20:00, samo na kanalu MTV.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: