• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Storytellers

Storytellers: Taylor Swift
Taylor Swift
MTVTV

Storytellers: Taylor Swift

Objavljeno 25.04.2013. 09:30h
Pogledajte izvođenja najvećih hitova pevačice i MTV BUZZ zvezde za ovaj mesec, koja je u iskrenom razgovoru sa publikom odgovorila na brojna intrigantna pitanja - petak, 26. april u 20:10, samo na kanalu MTV!

Taylor Swift je od sramežljive devojčice sa gitarom u rukama stasala u country princezu koja se izborila za status mega-zvezde - ona je i MTV BUZZ izvođačica za ovaj mesec sa svojom pesmom "22". Zajedno sa interesovanjem za njene iskrene stihove, raslo je i interesovanje za detalje iz njenog privatnog života. Sa četiri studijska albuma, nebrojeno mnogo nagrada i armijom fanova, talentovana pevačica je postala jedna od najznačanjih mladih izvođača današnjice. Upravo je zbog ovoga Taylor bila gost emisije Storytellers, koju premijerno možete da pogledate u petak, 26. aprila u 20:10, samo na kanalu MTV.

Taylor je za ovu priliku održala jednu zaista intimnu svirku, podelila misli i osećanja koja stoje iza njenih pesma, ali je i iskreno odgovarala na pitanja publike. Nastup je započela sa pesmom "You Belong With Me", a onda je usledio megahit "Red", uz pojašnjenje njene teorije o bojama. Numeru "Ours", koju je napisla za bivšu simpatiju, Taylor je izvela bez pratnje benda i samo sa šljaštećom gitarom sa šljokicama, dok se uz pesmu "Mean", koja je nagrađena sa dve Grammy narade, zahvalila publici jer su je prihvatili kao himnu protiv maltretiranja. Nizali su se hitovi kao što su "We Are Never Ever Getting Back Together""Our Song" i "Love Song" koja je takođe bila napisana za još jednog njenog "princa" u kojeg je bila ludo zaljubljena, ali ga njeni roditelji nisu odobravali... Taylor je takođe odgovarala i na pitanja publike, a ukoliko odgledate celu epizodu u petak, 26. aprila od 20:10, saznaćete i da li je Taylor nekada sumnjala u sebe i da li ikada žali što nije nastavila školovanja i upisala fakultet.

Storytellers - Taylor Swift, petak, 26. april u 20:10 - samo na kanalu MTV!

Komentari

Inny Inna Malik
Inny Inna Malik
30.04.2013 07:30
Storytellers od Justin Bieber-a plizzzz
Almedina Suljic
Almedina Suljic
27.04.2013 18:06
ako moze sledeci put Storytellers od Justin Bieber-a?????

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers: No Doubt

I ovog petka u emisiji Storytellers imaćete priliku da utonete u misli i emocije koje su u pozadini pesama najvećih muzičkih zvezda današnjice, dok ih budu uživo izvodili pred publikom u studiju.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: