• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Storytellers

VH1 Storytellers - Ray LaMontagne
Storytellers
MTVTV

VH1 Storytellers - Ray LaMontagne

Objavljeno 06.06.2013. 11:30h
Otkrijte tajne koje Ray LaMontagne ranije nije ni sa kim podelio i uživajte u izvođenjima  njegovih velikih hitova - ovog petka u 20:30, samo na kanalu MTV.

Biti različit nije uvek loša stvar. U stvari, to ponekad može da posluži da od običnog i jednostavnog nastane nešto senzacionalno. Poznati folk pevač i tekstopisac Ray LaMontagne je na VH1 Storytellers bini u Metropolis studiju na Menhetnu zaveo publiku svojim baršunastim glasom, pružajući ono što se može opisati kao jedan magičan i uverljiv nastup. Kao duboko introvertan tip i veoma ozbiljan umetnik, Lamontagne je pored odličnog nastupa ipak pred očima gledalaca razotkrio i svoje najdublje emocije. A na to je zaista vredelo čekati.

Uz fantastičnu svirku svog benda i još bolju atmosferu, Lamontagne je pevao ljubavne pesme po kojima je postao slavan, od najpoznatije "Jolene", "Beg Steal or Borrow" pa do najnovijeg singla, "For The Summer". I budite uvereni - Ray Lamontagne je pre svega muzičar, on stvara muziku i želi da bude ponosan na nju. Smatra da je neverovatno srećan jer je uspeo da opstane u muzičkom biznisu izražavajući se se isključivo kroz muzičku formu koju voli.

Otkrijte tajne koje Ray LaMontagne ranije nije ni sa kim podelio i uživajte u izvođenjima njegovih pesama "Winter Birds", "Like Rock & Roll Radio", "Are We Really Through", "Trouble", "Burn", "Old Before Your Time", "Repo Man", "Henry Nearly Killed Me (It's A Shame)", "Out On The Weekend"...

VH1 Storytellers - Ray LaMontagne, petak, 7. jun u 20:30 - samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Storytellers: Maxwell

Storytellers je emisija u kojoj najveće muzičke zvezde današnjice predstavljaju svoje hitove - i otkrivaju priče koje stoje iza njih. Ovog petka, 31. maja u 20:10, kroz svoju priču provešće vas Maxwell.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: