• Sada Top 20
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Geordie Shore 14 #1409
  • Još kasnije 21.50H Geordie Shore 14 #1410

MTVTV / Summer Festival Report

Summer Festival Report Weekend - danas i sutra od 12:10h
Summer Festival Report
MTVTV

Summer Festival Report Weekend - danas i sutra od 12:10h

Objavljeno 17.09.2016. 09:00h Izvor slike: Summer Festival Report Promo
Ovaj vikend posvećujemo emisiji Summer Festival Report sa kojom smo posetili osam regionalnih festivala na kojima je najbolja zabava. Pratite Summer Festival Report Vikend specijal u subotu (17.9:) i nedelju (18.9.) od 12:10h.

Odgovoru na pitanje "Gde je najbolja letnja zabava u regionu' doskočila je MTV emisija „Summer Festival Report“ koja je posetila čak osam regionalnih festivala u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Već drugu sezonu za redom kroz to festivalsko putovanje vodila nas je Iva Mišović koja je na svoj opušteni i zabavni način porazgovarala s nekim od najaktealnijih zvezda na svetskoj i regionalnoj sceni. Ispred njenog mikrofona našle su se DJ zvezde Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Example, Zeds Dead, Umek, kraljica reggae muzike, legendarna Marcia Griffiths, bend Mando Diao, britanski muzičar Don Letts, kao i mnoge regionalne zvezde poput Viktora Savića a.k.a Njeza, Jinxa, Ede Maajke, Bolesne braće, Siddharte, Voodoo Vegas i mnogih, mnogih drugih...

Intervju o očekivanjima pre početka prikazivanja SFR emisije možete pročitati OVDE,  a utiske nakon emisije OVDE.

Foto: MTV Promo

Prvi festival koji su Iva i MTV ekipa posetili na svom putovanju bio je crnogorski Southern Soul Festival ujedno i jedan od najboljih boutique festivala u Europi. Nezaobilazan festival je svakako Exit festival. Zašto ovom festivalu svetski mediji daju epitete najboljeg i što je to što čini ovaj festival mekom za mlade širom sveta, saznaćete u našem specijalu. Osim srpskog Exita, posećen je i još jedan njihov festival sa velikim potencijalom, a to je Šabački letnji festival kom je upravo MTV ove godine bio organizator. U Sloveniji smo takođe posetili dva festivala. Jedan je Pivo in Cvetje u Laškom, a drugi Overjam reggae festival – najveći reggae festival u celoj regiji. Nektar FreshWave Festival je najbolji i najveći festival elektronske muzike u BiH, a tokom vikenda ćete saznati zašto je upravo ovaj festival našoj Ivi bio najzabavniji. Što se tiče Hrvatske, posetili smo dva festivala u Istri. Prvi je bio Seasplash, najdugovečniji i najopušteniji festival u Puli, a drugi, ujedno i poslednji festival na mapi je bio novi festival, MTV Summerblast u Poreču. 

Ovog vikenda od 12:10 imaćete priliku da pogledate svih osam epizoda , sve intervjue, ankete i delove nastupa.

Summer Festival Report Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Sponzori svih osam epizoda bili su Renault Capture, Cockta, Honor 7 Lite i Aura kozmetika. 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Summer Festival Report – Best Of

Još jedna letnja festivalska sezona je za nama, a zahvaljujući emisiji Summer Festival Report bili ste u prilici da osetite atmosferu sa čak osam velikih festivala iz celog regiona.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: