• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Summer Festival Report

Summer Festival Report – Best Of
Summer Festival Report
MTVTV

Summer Festival Report – Best Of

Objavljeno 07.09.2016. 17:00h Izvor slike: MTV Promo
Još jedna letnja festivalska sezona je za nama, a zahvaljujući emisiji Summer Festival Report bili ste u prilici da osetite atmosferu sa čak osam velikih festivala iz celog regiona.

Ovog četvrtka u 19:30 na red je došla poslednja epizoda četvrte sezone SFR-a u kojoj ćemo vas podsetiti na najbolje delove, intervjue, ankete i najzanimljivije sagovornike sa kojima se susrela voditeljka Iva Mišović.

Tkom protekla dva meseca na SFR mapi festivala našli su se Seasplash u Puli, jedan od najdugovečnijih i najopuštenijih lifestyle događaja u Hrvatskoj, kao i Southern Soul Festival koji se njiše na peščanim ulcinjskim plažama u Crnokj Gori. Tradicionalno, jedan od najluđih provoda je pružio najbolji evropski festival Exit, koji je nadmašio sve rekorde sa skoro 50.000 posetilaca po večeri. Poslednji dani jula bili su rezervisani za Šabački letnji festival, koji je ove godine po prvi put održan u organizaciji MTV kanala.

Ekipa emisije Summer Festival Report obišla je Sloveniju i zadržala se u Laškom, na festivalu Pivo in cvetje, dok je Nektar Freshwave Festival u Banjaluci nezaobilazna stanica SFR karavana. U prekrasnom prirodnom okruženju Soči, na granici Nacionalnog parka Triglav, koji ujedinjuje Italiju, Austriju i Sloveniju, tokom četiri dana najvećeg regionalnog reggae festivala – Overjam, nastupilo je više od 100 izvođača iz 14 različitih zemalja. SFR ekipa je, naravno, stigla i tamo. Za poslednje izdanje Summer Festival Report emisije u četvrtoj sezoni rešili smo da posvetimo prvom MTV Summerblast festivalu, koji je krajem avgusta  održan u Poreču.

Pregršt izvođača, DJ-eva, producenata i umetnika je nastupilo na ovim festivalima, a SFR ekipa, predvođena Ivom Mišović je popričala sa dosta njih. Pogledajte nazanimljivije delove u specijalnom Best Of izdanju Summer Festival Report emisije u četvrtak u 19:30 ili nekom od dole navedenih repriza.

Do sledeće sezone, zahvaljujemo svim gledaocima i sponzorima emisije - Renault Capture, Cockti, Honor 7 Lite i Aura kozmetici.   

P: četvrtak @ 1930
R: petak @ 2330
R: subota @ 1210
R: nedelja @ 1730
R: ponedeljak @ 1400
R: utorak @ 0930
R: sreda @ 2100

Fotografije u tekstu: MTV Promo

Summer Festival Report - Best Of Season 4 from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Summer Festival Report na MTV Summerblastu u Poreču

Najluđi klaberi jedva su dočekali leto i početak festivalske sezone, a kako bi im završetak sezone bio upravo ono što će zauvek pamtiti, pobrinuli su se organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast u Poreču.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: